A astin2626 Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar elimde Windows Embedded 8.1 iso dosyası var bunu nasıl dvd'ye yazıp format atabilirim? Çok detaylı bir şekilde anlatırmısınız rica etsem ?
Arkadaşlar elimde Windows Embedded 8.1 iso dosyası var bunu nasıl dvd'ye yazıp format atabilirim? Çok detaylı bir şekilde anlatırmısınız rica etsem ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 13 Ağustos 2014 #2 USB'den format atsanız daha güzel olurdu. UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Yine de DVD'yi seçmek istemenizin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bu araçla yazdırabilirsin. Windows 7 USB/DVD Download Tool - Home Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
USB'den format atsanız daha güzel olurdu. UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Yine de DVD'yi seçmek istemenizin bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bu araçla yazdırabilirsin. Windows 7 USB/DVD Download Tool - Home
A astin2626 Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #3 @Egemen Attığınız link arızalı birde indirdiğimde nasıl yapacağımı anlatırmısınız? Yardımcı olacakmısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2014
@Egemen Attığınız link arızalı birde indirdiğimde nasıl yapacağımı anlatırmısınız? Yardımcı olacakmısınız?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 13 Ağustos 2014 #4 Windows 7 USB/DVD Download Tool Burdan indir. Bilgisayarına yükle. Önce ISO dosyasını seçmeni isteyecek. Onu seçeceksin. Choose Media Type kısmından DVD'yi seçeceksin. Boş bir DVD yerleştireceksin. Devam edeceksin. Bu kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
Windows 7 USB/DVD Download Tool Burdan indir. Bilgisayarına yükle. Önce ISO dosyasını seçmeni isteyecek. Onu seçeceksin. Choose Media Type kısmından DVD'yi seçeceksin. Boş bir DVD yerleştireceksin. Devam edeceksin. Bu kadar.
A astin2626 Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #5 Anlattığın için teşekkür ederim. Ancak ben windows 8.1'i dreamsparkdan indirdim ve bu şekilde geldi ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
Anlattığın için teşekkür ederim. Ancak ben windows 8.1'i dreamsparkdan indirdim ve bu şekilde geldi ne yapmam gerek?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 13 Ağustos 2014 #6 Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal Resimleri foruma yükleyin. Vermiş olduğunuz link çalışmıyor.
Technopat Sosyal'e Resim Ekleme | Technopat Sosyal Resimleri foruma yükleyin. Vermiş olduğunuz link çalışmıyor.
S sürevvar Hectopat Katılım 24 Temmuz 2013 Mesajlar 565 Makaleler 1 14 Ağustos 2014 #7 Astroburn Lite. Free CD and DVD burning software. Bu programı kullanabilirsin, kullanımı basit. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
A astin2626 Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #8 Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm bana gönderilen iso dosyasıymış. Yanlız winrar ilede açılabiliyormuş winrar ile açılınca iso değil sandım. Konu kilit. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2014
Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm bana gönderilen iso dosyasıymış. Yanlız winrar ilede açılabiliyormuş winrar ile açılınca iso değil sandım. Konu kilit.