ISO dosyasını Google Drive'a yükler misiniz?

lucky99

Hectopat
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX570 8GB
Xeon E3 1220 V2
H61MA-D2V
HyperX 8GB DDR3 1600 MHz
1ST Player 600W
Selamlar öncelikle. Konu başlığı biraz garip oldu ama konuyu okuyunca anlayacaksınız. Türkmenistan'da yaşıyorum ve linkteki ISO dosyasını indirmeye çalışıyorum fakat site yasaklı burada. Dosya boyutu biraz büyük (8 GB) ama sizden isteğim bu ISO dosyasını Google Drive'a yüklemeniz. Xbox 360 mağazası kapandı yani linkteki oyunun orijinalini bulmakta zor.

Son düzenleyen: Moderatör:

VPN kullanarak indirmeyi deneyebilirsiniz hocam. Daha sağlıklı bir çözüm olacaktır.

VPN kullanarak indirmeyi deneyebilirsiniz hocam. Daha sağlıklı bir çözüm olacaktır.
İyi çalışan VPN'ler çoğunlukla paralı oluyor maalesef çoğu VPN uygulamalarıda bloke edilmiş durumda.

İyi çalışan VPN'ler çoğunlukla paralı oluyor maalesef çoğu VPN uygulamalarıda bloke edilmiş durumda.

Proton VPN ücretsiz kullanılabiliyor benim deneyimime göre gayet iyi bir hizmet eğer bloke değilse kullanabilirsiniz.

Proton VPN ücretsiz kullanılabiliyor benim deneyimime göre gayet iyi bir hizmet eğer bloke değilse kullanabilirsiniz.
Tanınan VPN'lerin çoğu bloke durumda ve çalışıyor ise şimdiye ismini duyardım. Teşekkürler yinede denemekten zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…