Çözüldü ISO dosyasının içindeki setup dosyası ile Windows 7 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

poyrazekozz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 7 ISO indirdim. İçine baktığımda setup olduğunu gördüm. Onu kurup Windows 7'ye geçebilir miyim?

Çözüm
Bu şekilde sürüm düşürmenizi tavsiye etmem, temiz kurulum daha iyi olacaktır. Bu arada EXE ile sürüm düşürülebilir lakin ya kullanımda sorunlar oluşabilir ya da kurmanıza izin vermez. Sürüm düşürüldüğünde C diskinde windows.old klasörü oluşur.
Evet kurabilirsin, Driverları önceden indir ve yedekle, sonrasında deliriyorsun.
Delirmemen için diyorum.

Son düzenleme:
Windows 7 ISO indirdim. İçine baktığımda setup olduğunu gördüm. Onu kurup Windows 7'ye geçebilir miyim?

Setup.exe üzerinden kurabilirsiniz.
Ama eski sisteminizden kalan dosyalar sistem diskinde kalacaktır.
Format atacaksanız Windows 7'yi USB üzerine yazdırıp boot etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Bu şekilde sürüm düşürmenizi tavsiye etmem, temiz kurulum daha iyi olacaktır. Bu arada EXE ile sürüm düşürülebilir lakin ya kullanımda sorunlar oluşabilir ya da kurmanıza izin vermez. Sürüm düşürüldüğünde C diskinde windows.old klasörü oluşur.

Çözüm
Şimdi napcam

@xmatugfg

@Maomao

USB yi en üste aldım kaydedip çıktım bu geldi ekrana ne yapayim

Bu ekran geldi hangisini seciym?@xmatugfg
@Maomao

Dosya Ekleri

• IMG20241021175731.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 17295228907113208688008305792806.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 31
  • 17295229760893723416180835023571.jpg
    196,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
@poyrazekozz hocam 2.görsele göre Secure Boot açık, önce onu kapatın, BIOS'ta Security diye bir yer var oradan kapatıp USB'yi yeniden başa alın, 3.görsele göre tahminen USB en başta değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…