Çözüldü ISO dosyasının içindeki setup dosyası ile Windows 7 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

poyrazekozz

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 7 ISO indirdim. İçine baktığımda setup olduğunu gördüm. Onu kurup Windows 7'ye geçebilir miyim?

Çözüm
Bu şekilde sürüm düşürmenizi tavsiye etmem, temiz kurulum daha iyi olacaktır. Bu arada EXE ile sürüm düşürülebilir lakin ya kullanımda sorunlar oluşabilir ya da kurmanıza izin vermez. Sürüm düşürüldüğünde C diskinde windows.old klasörü oluşur.
Secure bootu kapattım kuruluyor mu?

Dosya Ekleri

• 17295244949822137821366582215884.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 26
@poyrazekozz kurulum ekranı gelirse olmuş demektir hocam, eğer bu ekranda kalmaya devam ederse boot veya Advanced yerinden Fastboot'u kapatın.
5 dk dir böyle nasıl çıkıym burdan pcnin kapatma tuşuyla PC yi kapatip açsam sorun olur mu?

@Maomao

@Maomao
Kapatıp bios a girdim fast boot fln görmedim yoktu tekrar save and exit yaptım hala aynı ekranda takılıyor ne yapayım şimdi?

Son düzenleme:

Bunu kurulum USB'nize ayıklayıp atın ve kurulum ekranına yeniden gelin, göz at kısmına basıp bu klasörü seçin, sürücüleri bulduktan sonra depolamanın gözükmesi gerekecek.

Telefondan yapamam PC den bios dan tekrar win 10 a geçip ordan yapabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…