ISO yazdırılan USB'nin kalan depolaması nasıl kullanılır?

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Merhaba. 128GB belleğim var. 50 Gigabyte olan bölümüne Kali Linux kalanını da normal kullanacağım. Hem eski bir laptopta hem de yeni bir masaüstünde kullanacağım. Hangi programla yapabilirim? Bir de normal ISO mu live ISO mu kullanmalıyım?

@382019 @Ali Güngör

Son düzenleme:

Ben Ventoy kullanıyorum bayağı rahat direk indirdiğiniz ISO'yu belleğe atıyorunuz işlemenize gerek kalmıyor belleğe bir dosya oluşturun o dosya içinede yedeklerinizi atın hiçbir sıkıntı olmayacak başlangıçta ise Ventoy USB nizi seçtiğinizde GUI karşılıyor anlaşılır bir şekilde oradan USB'deki ISO'lar gözükecek seçtiğinizde ISO'yu başlatıyor sorunsuz bir şekilde pek düzgün anlatamadım ama.

Hocam biraz anladım. Ben Kali'ye 4-5GB tool kuracağım da sıkıntı yaratır mı? 50GB olan bölümü sadece o amaç için kullanabilir miyim?

Hocam biraz anladım. Ben Kali'ye 4-5GB tool kuracağım da sıkıntı yaratır mı? 50GB olan bölümü sadece o amaç için kullanabilir miyim?

Dostum şöyle izah edeyim Ventoy ile biçimlendirdin direk ISO dosyalarını USB belleğine sürükleyerek atıyorsun 1'den fazla bile atabilirsin ISO harici dosya atarsan klasör olur dediğin gibi tool olur USB bellek işlevi görür saklama için normal bellek gibi kullanırsın ISO dosyalarını kendi okuyacak format/kurulum sırasında daha rahat olması için flash belleğe ISO'larını atarsın belleğe bir klasör oluştur o klasörün içerisine o toolları veya diğer istediğin kadar yedek dosyaları koy onlar saklanacaktır gene tam anlamadıysan internette daha anlaşılır anlatımları var.

Hocam Ventoy kurdum belleğe böyle bir hata veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240731_113211.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…