Isonzo 45 TL fiyatı ile çıkışını yaptı!

Makaleler
6
Yer
İstanbul

Şu an aktif olarak yapımcının önceki oyunlarından Tannenberg ile verdun ı oynayan yok o oyunlar tutmamışken bunu neden çıkarma gereği duydular acaba?

Şu an aktif olarak yapımcının önceki oyunlarından Tannenberg ile verdun ı oynayan yok o oyunlar tutmamışken bunu neden çıkarma gereği duydular acaba?
Önceki oyunların oyuncu sayısı düşük de olsa belirli saatlerde dolu sunucular olabiliyordu.
Bunda diğer iki oyuna göre bayağı bir gelişme var, daha başarılı olacağını düşünüyorum. Aldım akşam indireceğim bakalım.

Tannenberg ve Verdun oyunlarına sahipseniz 40 TL'ye alabilme seçeneği de var. Bu fiyata bence güzel bir deneyim sunuyor. Önceki oyunların üstüne koyarak geldiğini tanıtımlardan ve oyunun açıklamasından tahmin etmek zor değil.

Oyunu indirdim 2 saat falan oynadım ve ilk izlenimlerim tahmin ettiğim gibi olumlu yönde. Vuruş hissi diğer iki oyuna göre gelişmiş. Atmosfer daha gerçekçi bir hal almış ve sınıfların daha farklı özelliklerinin olması falan güzel olmuş.

Animasyonlar nasıl hocam? Geçen oyunlarda karakterlerde biraz monotonluk vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…