Oyun Isonzo Epic Games Store'da 39,20 TL

Makaleler
1
Verdun ve Tannenberg gibi 1. Dünya Savaşı konulu oyunların yapımcısı olan ekibin en yeni tarihli oyunu Isonzo'da, 1. Dünya Savaşı'nın İtalyan Cephesi'nde oynuyorsunuz. Bildiğiniz üzere oyun, Steam üzerinde indirimsiz hali 50,00 TL iken 280,00 TL'ye çıkmıştı. Epic Games'te ise oyunu indirimli hali olan 39,20 TL gibi bir fiyattan satın alabiliyorsunuz. Başarım desteği mevcut, 45 adet başarım kazanabiliyorsunuz. Oyunun Epic Games Store Linki:

Oyun çıktığı zaman alıp oynamıştım ama pek beğenmemiştim açıkçası. Oyun fazla kaotik gelmişti. Ardından da iade ettim tabi. Bunun yerine BF1 öneririm, çok daha keyifli bana göre. Ama fiyatı uygun, merak edenler ve ilgisini çekenler için güzel fırsat.

Bence aynı klasmanda oyunlar değiller hocam, Isonzo biraz daha gerçekçi/simülasyon tarzda. Yani Verdun gibiyse Isonzo da öyledir diye düşünüyorum.

Tannenberg Steam'de 5 ya da 10TL'ye almıştım. İade ettim 1 ay sonra zam yedi.

Steam’e göre baya iyi fiyatı. İlgimi çekmedi değil, bir göz atacağım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bence aynı klasmanda oyunlar değiller hocam, Isonzo biraz daha gerçekçi/simülasyon tarzda. Yani Verdun gibiyse Isonzo da öyledir diye düşünüyorum.

Tabi BF1'e göre daha gerçekçi denebilir ama simülasyon derecesinde değil. Dediğim gibi ben BF'yi çok daha keyif alarak oynamıştım ama herkes için aynısı olacak diye bir kaide yok.

Steam bedava vermişti şahsen ben aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…