İspanya'dan alınma AirPods Pro 2 orijinal mi?

• Konuyu başlatan XaresL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 160

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
Attığım görseldeki cihaz İspanya'dan alınmaymış. Seri sorgulamasını vs. yaptım, doğru gösteriyor. Apple Care'den ise 2027'ye kadar garantisi var gözüküyor. Sizce gerçek mi?

Dosya Ekleri

• IMG_0644.jpeg
    IMG_0644.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 26
Attığım görseldeki cihaz İspanya'dan alınmaymış. Seri sorgulamasını vs. yaptım, doğru gösteriyor. Apple Care'den ise 2027'ye kadar garantisi var gözüküyor. Sizce gerçek mi?
Kulaklığın kendisini atabilir mi? Kutu ve SN orijinallik göstergesi değil.

%50 şansla gerçek veya replika dememiz mi gerekli? Orijinal olduğu gayet belli. (Fotoğrafa göre yorumumu belirttim, bu kadar bilgiye bu kadar cevap :D )

Kulaklığı görsem yeter hocam şarj kutusunun bildirim LED'i ve arkasındaki tuş yandan atılsa yeter. Fatura da kopyalanabiliyor.

Hocam galiba direkt cihazı atmanızı istedi sizden fiziksel cihazı.

Biliyorum şu an faturasının fotoğrafı var elimde ve kutusunun.

Bu şekilde var da anlaşılmaz.

Kulaklığı görsem yeter hocam şarj kutusunun bildirim LED'i ve arkasındaki tuş yandan atılsa yeter. Fatura da kopyalanabiliyor.

Elime geçince atarım onu da isterseniz kutuyu işaretlenmemiş şekilde atayım ama seri no yazıyor herhangi bir sorun olur mu atsam.

Dosya Ekleri

• IMG_0646.png
    IMG_0646.png
    373 KB · Görüntüleme: 13

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı