İspanyolca bilmeden İspanyol dili ve edb okunur mu?

15-20 sene sonra bakın bakalım neler olacak 2-3 sene öncesine bakarsan bile yapay zekanın 50 sene geride olduğunu görebilirsin. Yapay zeka yeni yeni genişlemeye ve gelişmeye başlayan bir şey, çok hızlı şekilde büyüyor.
Hiç önü açık olmayan bir meslek bence çevirmenlik, çok kolay şekilde yapayzeka bunun yerini alabilir.

@sanes, yapay zekanın insan bilinci kazandığı senaryoyu düşünün: Öğretmenlere gerek kalmaz, kodlama ile garsonların yerini de alabilir. Çin ya da Japonya olması lazım, hangi ülke olduğunu tam hatırlayamıyorum. Siparişi alıp teslim eden robotlar var. Aşçılara da gerek kalmaz, kodlamayla yemeği aşçılar yapabilir.

Bilinci var zaten bilinci olmasa muhabbet edemezsin sen bununla, belli duygulara girebiliyor yapay zeka insanı kopyalıyor adeta. 10-20 sene içinde bu dedikleriniz çok rahat olacaktır yapay zekanın geliştiği ülkelerde.

@gorko, insan gibi yürüsün, konuşsun. O zaman dediğinize hak veririm.

@gorko, insan gibi yürüsün, konuşsun. O zaman dediğinize hak veririm.

Zaten halihazırda yürüyen robotlar var yapay zekalı internette görmüşsünüzdür muhtemelen. sadece bir robota yazılım entegre edilecek.

@gorko, Çin ve Japonya diyorsanız evet, görmüştüm robotları. Bazı restoranlarda otomatik hizmeti robotlar veriyordu. Dediğim gibi yapay zeka, bilinç almaya başlarsa dile gelene kadar insanlık bitecek. Tek derdiniz dil olsun...

Zaten bilinçleri var bu robotların bilinçleri olmasa belli bir cevabı verirler mesela nasılsın dediğinde her zaman iyiyim, sen cevabını verirler. Yapay zeka geliştiren şirketlerin sınırlamaları var bu yüzden dolayı her türlü konuşmaya izin verilmiyor. Bu sınırlamalar kaldırılırsa kendisi her istediğini dile getirebilir.

@gorko, konuyu daha da amacından saptırmak istemiyorum. Son cümlem: O zaman, biz kenarda duralım. Yapay zeka bizim için tüm işleri yapsın. Bu konu hakkında daha da yorumum olmayacak çünkü anlaşamıyoruz ve konu sahibinin, istediği cevaplar belki de gözden kaçacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…