Hocam, şimdilik bununla idare edin. Birkaç aya benim de Türkler için İspanyolca kursum çıkacak. Türkçe anlatım, yılbaşına kadar bitireceğim. Hala ilgili olursanız, hediye ederim size.
Hocam, şimdilik bununla idare edin. Birkaç aya benim de Türkler için İspanyolca kursum çıkacak. Türkçe anlatım, yılbaşına kadar bitireceğim. Hala ilgili olursanız, hediye ederim size.
Beni de etiketliyebilirseniz çok iyi olur bildirim falan gelmez belki bende özellikle güney Amerika turu hayalim var hani çok hoşuma da gidiyor dil belki işime yarar başarılar size de iyi geceler.
Beni de etiketliyebilirseniz çok iyi olur bildirim falan gelmez belki bende özellikle güney Amerika turu hayalim var hani çok hoşuma da gidiyor dil belki işime yarar başarılar size de iyi geceler.
Hocam, ben en iyisi yakın zamanda bir blog açayım, oradan bağlantıda olalım. Birkaç güne. Güney Amerika güzel yer, sakin. Bahsedilen tehlikeli algısı bașkentler için genelde geçerli evet ama zaten başkent dışında da mükemmel gezilecek yerler, tarihi, doğal, mimari turistik yerlerle dolu. Ayrıca gerekli önlemler alınırsa, örneğin gidilmemesi gereken yerlere gitmemek gibi, başkentler bile büyük bir sorun arz etmiyor.
Hocam pek bir amac icin yapmiyorum daha cok keyfi, İngilizcem iyi olmayabilir ama halihazirda arada da olsa İngilizceyede calisiyorum. ispanyolcayi merak ettigim icin arastirmaya ogrenmeye başladım.
Hocam pek bir amac icin yapmiyorum daha cok keyfi, İngilizcem iyi olmayabilir ama halihazirda arada da olsa İngilizceyede calisiyorum. ispanyolcayi merak ettigim icin arastirmaya ogrenmeye başladım.
Hevesinizi kırmak istemem ama önce ingilizcenizi ileri düzeye çıkartın sonra ingilizce kaynaklardan istiyorsanız ispanyolca öğrenirsiniz çünkü çok fazla kaynak bulacaksınız.
Birde 3. dil genelde, o dilin sahibi olduğu ülkelerde bağlantınız olunursa yani iş için veya orada yaşamak istiyorsanız öğrenilir. Diğer türlü sadece öğrendiğiniz ile kalırsınız. Zaman çok hızlı geçiyor. Lise de üniversitede falan iseniz dediğim gibi full konsantre ingilizceye odaklamanızı tavise ederim. İngilizceyi hallettikten sonra kaynak bulma yöntem bulma derdiniz ortadan kalkacak.