İspanyolca nasıl öğrenilir?

Bunlar geçici heveslerdir eğer bir dil öğrenmek istiyorsanız bir disiplin olacak ve temel olmalı önce İngilizceyi öğrenin ondan sonra baska dillere merakınız olmasa bile disiplinle bu süreç ilerler.

Bunlar geçici heveslerdir eğer bir dil öğrenmek istiyorsanız bir disiplin olacak ve temel olmalı önce İngilizceyi öğrenin ondan sonra baska dillere merakınız olmasa bile disiplinle bu süreç ilerler.

B2-C1 seviye İngilizce biliyorum zaten. Heves değil hoşuma gidiyor dil öğrenmek.

B2-C1 seviye İngilizce biliyorum zaten. Heves değil hoşuma gidiyor dil öğrenmek.

İngilizceniz yeterli bir seviyedeyse uygun bir fiyata hoca tutabilirsiniz en sağlıklısı o 4 tane dil biliyorum Türkçe dışında bunların hepsini hoca tutarak öğrendim uygulama indirip öğrenmekle çok zor.

Dreaming spanish kanalının başlangıç içeriklerine bakabilirsiniz YouTube'dan Language Reactor gibi eklentilerle.

Az kelime, dil bilgisi çok içerik bence mantıklı yol. İngilizce kelime sıralamasına benziyor ona alışkınsanız avantaj. Benzer kelimeler de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı