Surprise456456 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 26 25 Ağustos 2025 #1 Isparta merkeze olan uzaklığı yüzünden gitmemeyi düşünüyorum bölüm nasıl Isparta Keçiborluda okumaya değer mi?
Isparta merkeze olan uzaklığı yüzünden gitmemeyi düşünüyorum bölüm nasıl Isparta Keçiborluda okumaya değer mi?
A A07 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 Bende bahar döneminde myp ile geçiş yapıp gelcem. Bana da bilgi verir misiniz öğrenirseniz.
D Deutsch_Turkish Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 208 1 Eylül 2025 #3 Surprise456456 dedi: Isparta merkeze olan uzaklığı yüzünden gitmemeyi düşünüyorum bölüm nasıl Isparta Keçiborluda okumaya değer mi? Genişletmek için tıkla... A07 dedi: Bende bahar döneminde myp ile geçiş yapıp gelcem. Bana da bilgi verir misiniz öğrenirseniz. Genişletmek için tıkla... ilçede yurt yoksa merkezde yurt ta kalır ilçe otobüsüyle gidip gelirsiniz.
Surprise456456 dedi: Isparta merkeze olan uzaklığı yüzünden gitmemeyi düşünüyorum bölüm nasıl Isparta Keçiborluda okumaya değer mi? Genişletmek için tıkla... A07 dedi: Bende bahar döneminde myp ile geçiş yapıp gelcem. Bana da bilgi verir misiniz öğrenirseniz. Genişletmek için tıkla... ilçede yurt yoksa merkezde yurt ta kalır ilçe otobüsüyle gidip gelirsiniz.
A A07 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 Deutsch_Turkish dedi: ilçede yurt yoksa merkezde yurt ta kalır ilçe otobüsüyle gidip gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Deutsch_Turkish dedi: ilçede yurt yoksa merkezde yurt ta kalır ilçe otobüsüyle gidip gelirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.