Isparta'da Kıyamet: Yollar Kapalı ve Elektrik Yok

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bir kar yağdı bir kar, yollar kapalı, 50 cm kar elektrik direkleri devrildi, elektrik yok, kaos. 2 gündür elektrik yok anlayacağınız. Mum ışığında ders çalışıyorum o derece. Şu an dışarısı da buz gibi kombi de çalışmıyor. 1 hafta elektrik olmayabilirmiş. Ama güzel fantastik bir hafta olacak

Türkiye çok asimetrik bir yerleşim yapısına sahip. Düzlük alanlar çok az olduğu için(Kıyı şeridi ve Konya ve İstanbul gibi coğrafyalar) insanlar buralara yığılıyor ve haliyle de yatırımlar buralara yapılıyor. Tez zamanda çözülür umarım ancak çok kötü bir durum.

Geçmiş olsun, baktım Isparta iktidarın belediyesiymiş yani ana akım medya istanbul ve ankara ile uğraştığından haber olmaz, ancak sosyal medya kullananlar bilir durumu.

Türkiye'deki genel ve yerel yönetim bazında her yetkilinin artık "orta iklim kuşağında olmadığımızı" idrak etmesi gerekiyor. Şiddetli soğuklar, fırtınalar, aşırı sıcaklar, seller gibi doğal afetler için hazır konuma gelmezsek daha çok bu tip duruma rastlanacaktır. Umarım Isparta için kısa sürede bir iyiye gidiş durumu oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…