Isparta'da Kıyamet: Yollar Kapalı ve Elektrik Yok

Telefonum pili bitmeden yazayım, meselenin particilikle alakası olduğu tek durum elektrik kablolarının toprak altında olmaması.
1. derece deprem tehlikesi olan bir bölgede elektrik tellerinin yer altına alınması tercih edilmez. Genellikle bu tür riskli bölgelerde teller dışarıda olur. Büyük bir depremden sonra yer altındaki tesisata ulaşıp tamir etmek çok daha zor ve maliyetli.

Hocm bizim elenktereği nasıl çözeceğiz? Hem ne anlamı kaldı şimdi teller yine yerde

Hocam elektrik gelmezse ders çalışma, kombide yanmıyor buz gibi olur, sen yat uyu dinlen. Şey gibi düşün bunu kamp kurmuş gibi, mumu, da ortaya koy oda kamp ateşi olsun.

Kar yağmasın diye tüm dünyayı etkisi altına alacak şekilde bir kalkan mı üretelim?
Atılan tuz bir yere kadar, kepçeyle kürenen kar bir yere kadar. Hepsinin bir sınırı var.
Belediye çalışmıyor diyenler ise daha sabah her yer tuzlanıyordu, bu konu hangi niyetle açıldı bir fikrim yok.
Ayrıca elektrik Isparta'nın her yerinde gitmiş durum da değil, Senirkent'te elektrikler var.
Malum kişileri savunmuyorum sonra gelip benimle siyaset yapmayın.

Herkes de Ispartalı çıktı. Burada bu kadar Ispartalı mı varmış

Şu an senirkentin her yerinde de elektrik yok, sadece belediye ve valilik civarında var. Dedemgil ve dayım senirkentte ve onlarda hala elektrik yok.

Bu konuyu da belediyeyi savunmak ya da kötülemek için açmadım. Hala bizim elektrik gelmese de ekiplerin ellerinden geleni yaptığını biliyorum.

Zaten çevre illerden ve bakanlıklardanda yardım geliyor. Mesela bugün yolları açan araçlar. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin araçlarıydı.

Enerji bakanı, afad başkanı, tedaş başkanı da Isparta'ya geldi.

6 bin elektrikçi de sahada çalışıyormuş fakat bize 2 gün daha elektrik yok gibi.

Son düzenleme:

Senirkentin her yerin de nasıl elektrik yok merak ediyorum, gözlerim mi yanlış görüyor bilmiyorum.
Şehler mahallesindeyim, elektrikler var tamamen.

Nedense herkesin dayısı, amcası, dedesi milletin her zaman olduğu yerde oluyor garip.

Arkadaş, mimoza kafeye git elektrik varsa dayım sana kahve ısmarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…