İsrailin Filistin'e zulmü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet, anlamadınız galiba. Hristiyanlarla Yahudilerin ortak amacı yok. Yahudileri şöyle anlatayım: ırkçı bir dinleri var. Yani adamlar doğuştan ırkçılar. Ve onların inanışına göre Mesih "Kutsal Topraklar" ele geçirilince VE orada sadece Yahudiler yaşayınca gelir. Ve Yahudiler bizim dinimizdeki gibi "sizin dininiz size, benim dinim bana" diye de bakmazlar "kafirlere". Bildiğin kutsal kitaplarında Yahudi olmayanlar "düşük" ırk olarak geçer ve evlerini yağmalayabilme, istediğin zaman girebilme gibi bir sürü şey vardır. Buradan yola çıkarsan nasıl ortak amaç bulacaksın?

Hahamlar zamanında keyiflerine göre değiştirince kitabı, böyle oluyor tabii.

haklısınız. Fakat İsrail siyaset yapmaz, Amerikayı arkasına alır, İngiltere'den emri alır ve zulüm yapar.
Düz mantik. Onlarin zaten arkasinda onlar var.

Neyse benden bu kadar bakalim Filistin'de "GELDIKLERI GIBI GIDERLER!" diyecek bir baba yigit, dahi cikacak mi.

Çomarlar yobazlar delleniyor bu lafa bu arada.

Düz mantik. Onlarin zaten arkasinda onlar var.

Neyse benden bu kadar bakalim Filistin'de "GELDIKLERI GIBI GIDERLER!" diyecek bir baba yigit, dahi cikacak mi.

Çomarlar yobazlar delleniyor bu lafa bu arada.
Dese ne olacak ki. Filistin israil askerine 1 taş atıyor, israil buna karşılık füze atıyor.

Maalesef siz de anlamamışsınız. Amerika bambaşka bir olay hocam. Orada başkan kukla sadece, ve hristiyan falan da değil. En azından hristiyan gerekliliklerini yerine getirmiyor, kendine istediği kadar hristiyan desin. Siyonisttir diğer Amerikan başkanları gibi (Kennedy hariç) ve amaçları bellidir. Önceki mesajımı okursanız orada yahudiler kendini üstün görürler, hristiyan, müslüman, budist fark etmez hepsinden üstündür. Yani ortak noktaları yok. İsa'yı taşladılar diyorum ya size, hristiyanlar Mesih'in İsa olduğunu düşünür ama Yahudiler İsa'ya inanmaz bile.

Siz üzülüyorsunuzda ordaki Filistinliler'in savaşta tek düşündüğü şey "Çocuk Doğurmak"... Savaşta bakamayacağını bile bile ürüyorlar. Bu nasıl iş anlamadım.
Savaşta tek düşündüğü şey he.. Bu ne kadar ağır bir cümle biliyor musunuz şuan bile bombalanırken oradaki insanlar.
İsterseniz sizinle bu konuyu özelden konuşabiliriz.

Siz üzülüyorsunuzda ordaki Filistinliler'in savaşta tek düşündüğü şey "Çocuk Doğurmak"... Savaşta bakamayacağını bile bile ürüyorlar. Bu nasıl iş anlamadım.
Afganistan'da da aynı olay mevcut durumda. Benim düşüncem gün geçtikçe artan bir Hristiyan nüfusu var nasıl oluyorsa. Müslüman sayısını çoğunlukta tutmak için yapıyorlar. Filistin'de de aynı durum Musevilik için geçerli. Tabii nüfusun bitimi ırkın bitimi demek aynı zamanda böylece bölge diğer devletleri kalır.

Dese ne olacak ki. Filistin israil askerine 1 taş atıyor, israil buna karşılık füze atıyor.
ATATÜRK hem savaş dahisi hem de siyasi açıdan cok bilgili ve kültürlü biriydi. ATATÜRK'ün yaptığı siyaset sayesinde Istanbul işgalden kurtuldu.

Tek silah ve güc adına düşünme bunları. Ayrıca biraz Türk tarihi oku. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu sabahtan beri farklı yerlere çekiyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…