ISS değişti mi sonrası internet yavaşladı

yigitshady

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web tasarım
Merhaba ben daha önceden adresimde yıllarca Superonline kullandım, geçen ay iptal ettim. Birkaç gün önce de Millenicom bağlattım adresime ama hızım aşırı yavaş. 50Mbps paketim bana gelen 9Mbps. Bunu Millenicom'a ilettiğimde tesisat kaynaklı olabilir. Türk Telekom ekipleri gelip bakabilir çözerlerse 400TL ücreti var diyor ama ben 1 ay önce 24Mbps paket kullanıyordum. Hızımın da tamamını alıyordum, Türk Telekom altyapısı var adresimde başka yok bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829_051209_Chrome.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20240829_051503_Chrome.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 39
Konuda ufak bir kelime eksik. Önce onu düzeltelim.
Sorun bina içi tesisat kaynaklı ise ücretli. Bina içi tesisattan kaynaklanmıyor ise ücretsiz.
Sizin durumunuzda sanmam ki bina içi tesisat kaynaklı olsun. Millenicom kaynaklıdır.
Pek kuvvetli bir ihtimal olmasa da şöyle bir durumla karşılaşmıştım. Ev içi veya bina içi kablo ek yerlerinin düzgün yapılmamış olması yavaşlığa sebep olabiliyor.

O zaman arıza kaydı oluşturup ekiplerin gönderilmesinimi talep edeyim hocam?

O zaman arıza kaydı oluşturup ekiplerin gönderilmesinimi talep edeyim hocam?
Önerim biraz garip kaçacak ama daha yeni abone olmuşsunuz. Mümkünse milenicomdan hızla kurtulun. Sorun yaşamayan insanlar var ama sorun yaşadığınız zaman başınıza büyük dert aldınız demektir.

Söylediğinizle birebir aynı durum benim de başıma geldi (Milenicom değildi). Anında ISS yi değiştirdim. Çünkü bina içi tesisatta sorun olmadığından emindim ve sallıyorlardı.
Sonradan geçtiğim ISS de sorun yaşamadığıma göre bina içi tesisatımda sorun olmadığı da ispatlanmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…