ISS Fark etmeksizin düşük hız

Murat başar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an oturduğum evde üçüncü internetimi kullanıyorum. TTNET, Netspeed ve bir gün önce de Superonline geçiş yaptım. İlk iki abonelikler de 50 megabitin üstünde hız alırken Superonline de 30 megabit hiz alıyorum. Arıza kaydı oluşturdum. Gelip bakmışlar sokaktan binaya gelen kablolarda sıkıntı olmadığını yazmışlar. Simdi daha 2 gün öncesine kadar hızım 50'lerdeyken Superonline geçince nasıl öyle oluyor? Kablolarda bir değişiklik olmadı çünkü ne yapılabilir? Elektrikçi çağırıp kablolarıma baktırmamı söylüyor müşteri hizmetleri.

Arkadaşlar şu an oturduğum evde üçüncü internetimi kullanıyorum. TTNET, Netspeed ve bir gün önce de Superonline geçiş yaptım. İlk iki abonelikler de 50 megabitin üstünde hız alırken Superonline de 30 megabit hiz alıyorum. Arıza kaydı oluşturdum. Gelip bakmışlar sokaktan binaya gelen kablolarda sıkıntı olmadığını yazmışlar. Simdi daha 2 gün öncesine kadar hızım 50'lerdeyken Superonline geçince nasıl öyle oluyor? Kablolarda bir değişiklik olmadı çünkü ne yapılabilir? Elektrikçi çağırıp kablolarıma baktırmamı söylüyor müşteri hizmetleri.

Cayma hakkın varsa erkenden iptal edip diğer 2 ISS'ye geçebilirsin.

Cayma hakkın varsa erkenden iptal edip diğer 2 ISS'ye geçebilirsin.

Hocam altyapı o kadar destekliyorsa yapacak bir şey yok. Superonline'ı alırken altyapınızın ne kadar olduğunu size söylediler mi?

50 MB e kadar desteklediğini söyledıler. Bende sorgulattığımda 63 MB civarı alıyorum sonuçları.

Superonline gerçekten pişmanlıktır. Sorunumu hala çözemediler eve elektrikçi getirdim kablolarıma baktı bir sıkıntı olmadığının söyledi. Dolaylı yolda PTT'nin bu altyapı işiyle uğraşan biriyle görüştüm bana sizin bina 50 megabit almaz zaten dedi 35 40 anca alır dedi. Ama 3 yıldır 55 megabit hız alıyordum ne olduysa Turkcell'e geçince hızım böyle dustü. Tutturmuşlar elektrikçi çağırın ya da biz gelelim 250 TL karşılığında diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı