ISS geçiş işlemlerini ne zaman başlatmalıyım?

Ben yanlış bilgi vermedim. Destek kaydına beni ara yazınca arıyorlar. Kullanıyorum ki biliyorum. Size bunu kanıtlayabilirim. 85 TL'yi yanlış yazmışım kusura bakmayın arkadaş düzeltmiş.

Bir arkadaşımın 28 Şubatta TT tahahhütü bitecek. Geçmek istediği iss ye ne zaman başvursun?

Kablonet altyapınız varsa öneririm biz Superonline iptal ettiricektik sonra Kablonet bağlattıracaktık aradık haftaya kurulum için evde başka internet varken bile kurulabilir dediler ve 24 saat olmadan kurdular ve hızında gayet iyi.
Bir arkadaşımın 28 şubatta TT tahahhütü bitecek. Geçmek istediği ISS'ye ne zaman başvursun?

E devlet üzerinden kapattırırsa 3 4 gün kala daha hızlı olur ya da tam 28 şubatta kapattırsın iptal işlemlerini verdikten sonra sizi arıyorlar onaylıyorsunuz ve kapanıyor.

Kurulum ücreti vermemek için geçiş yapmayı düşünüyor.
Şubat ayı içinde başvurabilir diye biliyorum. Çağrı merkezine sormasında yarar var.
Şubat ayı içerisinde geçiş yaparsa Türk Telekom extra ücret çıkartır mı acaba?

Hocam hangi sağlayıcıya geçecek? Çıkartmaz diye düşünüyorum kullandığı gün kadar ücret öder normal fatura

O zaman 28 şubatta kapattırsın internetiniz kapanmaz kampanyasız tarifeden devam eder 29 şubat gibi kapattırın yoksa ekstra ücret ödersiniz Superonline 600 TL kurulum ücreti istiyor eğer erken kapatırsanız.

Hocam hangi sağlayıcıya geçecek? Çıkartmaz diye düşünüyorum kullandığı gün kadar ücret öder normal fatura
Şimdilik Millenicom veya TürkNet'e geçmeyi düşünüyor. TürkNet te siteden arıza kaydı bırakınca ilgilenmeleri ne kadar sürüyordur?
O zaman 28 şubatta kapattırsın internetiniz kapanmaz kampanyasız tarifeden devam eder 29 şubat gibi kapattırın yoksa ekstra ücret ödersiniz Superonline 600 TL kurulum ücreti istiyor eğer erken kapatırsanız.
Sadece Türk Telekom Vdsl altyapısı var.

Şimdilik Millenicom veya TurkNet'e geçmeyi düşünüyor. TurkNet'te siteden arıza kaydı bırakınca ilgilenmeleri ne kadar sürüyordur?

Hocam kendim Türk.net kullanıyorum arıza kaydına 3 ile 24 arası saate dönüyorlar. Beni ara yazıyorsunuz kayıta arıyorlar isterseniz. Millenicom'da kullandım çağrı merkezleri var ama elamanların hepsi sözelci galiba işi bilmiyorlar.Türk.net e geçecekse 120 TL'ye kadar cayma bedeli çıksa bile size Türk.net ödüyor hocam 1 ayda bedava zaten. Şimdi diyecekler türk.net e geçme çok şikayet var diye Millenicom'da da çok şikayet var Türk Telekom'da da yani şikayet olmayan sağlayıcı yok Zaten tahhaüt olmadığı için baktın beğenmiyorsun istediğin zaman sağlayıcı değiştirebilirsin.

Şikayet olmayan iss yok. Kendim Millenicom kullanıyorum. İnternet hızımı durduk yere düşük hıza sahiplenmişti. 1 ayda anca çözüme kavuşmuştu. Türk Telekom ekibi saha dolabında ki sorunu en sonunda kabul etmişti. Sürekli ev içi tesisatınız sorunlu diyorlardı.
Sorunsuz iss yok ne yazık ki.
Abone olduktan sonra geçiş işlemi 3 ay boyunca yapılamıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…