İSS önerisi

Bugün Türk Telekom tarafından arandım ve verdiğim adresin E-Devlet üzerinden alınmış ikametgahta yazan adres olduğunu söyledim. Onlar da altyapının olduğunu söylediler. Diğer sorgulama sitelerinin müşteri hizmetleri ile konuştuğumda Türk Telekom'un altyapı ve adres veritabanını kullandıklarını söylediler. Şu an kurulum için beklememi söylediler. Herhangi bir sözleşme imzalamadım. Eğer gerçekten bir sdres sorunu varsa bu ortaya çıkar zaten.

Öncelikle 5₺ için şişirmiyorsun değil mi Netspeed'i?
Yok, hayır. Şişirecek bir şey dememişim ki zaten. Sadece ne kadar ödediğimizi ve şuana kadar bir sorun çıkmadığını söyledim. İlla geçin demiyorum eğer geçerseniz referans kodumu kullanabilirsiniz diyorum. Altyapınız 100 Mbps ise Türknet'i seçin zaten ama benim gibi 75 Mbs ise ve fazla hıza ihtiyacınız yoksa Netspeed en iyisi diye düşünüyorum. Bize 35 Mbps yetiyor ve ben bağlatmadan önce baya araştırdım 35 Mbps'de en iyisinin Netspeed olduğunu gördüm. Ama eğer 100 Mbps altyapım olsa ve kullanacak olsam Türknet'i seçerdim tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…