Ben Kablonet kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. 100 Mbps internet var, gece 19-24 arası da 25Mbps veriyor. Hız kaybım minimum seviyede ve Ping'im ortalama 50-60 (Rainbow Six Siege'de test edilmiştir. ).
Millenicom, NetSpeed, ComNet, TurkNet, KabloNet.
SuperOnline iyi ama taahüt sorunu var. Yani size 16 Mbps'ye kadar dedikleri pakette, 4 Mbps verirlerse 24 ay o çileyi çekmek zorunda kalıyorsunuz.
Millenicom, NetSpeed, ComNet, TurkNet, Kablonet.
Superonline iyi ama taahhüt sorunu var. Yani size 16 Mbps'ye kadar dedikleri pakette, 4 Mbps verirlerse 24 ay o çileyi çekmek zorunda kalıyorsunuz.
O da doğru fakat NetSpeed'de Mbps tamı tamına veriyor tahatüt yok fakat ping CS'de 37 iken arada 140'a çıkıp düşüyor ping yüzüne bayağı sıkıntı yaşıyorum Online oyunlarda.
Kablonet altyapısı var ise şanslısınız, en iyi seçim Kablonet olacaktır. Milenicom tuzağına düşmeyin sakın. Eğer bağlarlar ise hız konusunda sıkıntı olmuyor ama uzun süre bağlamıyorlar. Müşteri hizmetleri berbat ötesi hiçbir sorun çözdüğü yok. Sadece oyalamak üzerine kurulu bir sistem. Linkteki sorunum aylardır çözülmüş değil.
Kablonet ve Superonline dışında kalanı işkence TurkNet idare eder belki ama ülkenin ISS'leri hepsinin bir kehaneti vardır: Hangisini alıyorsan al sürünürsün.