ISS önerisi

recruitmcse

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba; ben Superonline 25 Mbit fiber hizmetini sağlıklı kullanıyorum. İstanbul/Pendik/Kurtköy mahallesinde altyapım fiber. Ama fiber Superonline mı ait Türk Telekom'a mı bilmiyorum. Bu çevrede olup Turk.net, NetSpeed - Millenicom kullanan kişilerden memnuniyet/memnuniyetsizlik durumları ile ilgili bilgi rica etsem yazabilirler mi?

Biraz araştırdım fiyat ve bilgiler aşağıdaki gibi. Karar vermek için deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

TurkNet santrale mesafe 0 metre deyip 100 Mbit 85 TL diyor upload için de 4 Mbps.
NetSpeed santrale mesafe 0 metre deyip 75 Mbit 94 TL diyor upload için de 8 Mbps.
Millenicom santrale mesafe 0 metre deyip 100 Mbit 109.99 TL diyor upload için de 8 mbps

Hepsinde modem ve kurulum ücreti olacak.
Kurulum ücreti sabit 120 TL veya 150 TL.
Diğer operatörden geçiş olursa ücretsiz oluyormuş.

Modem ücretleri:
NetSpeed 9 TL.
TurkNet 100 Mbps olursa ücretsiz diyor. Ffth hizmeti (Eve kadar fiber var ise)
Mileni de 100 Mbps olursa ücretsiz diyor. Ffth hizmeti (Eve kadar fiber var ise)

FTTH altyapıdasın. Hem Süperonline'da hem de Türk Telekom'da.
İmzamdaki konuda detaylıca tüm İSS'leri anlattım. Mesajın altında bulabilirsin.

Altyapım Turk Telekom Fiber ve Türk.net kullanıyorum 1,5 aydır ve 94 Mbit hız alabiliyorum ve memnunum. Altyapı sağlam ise Türk.net başarılı. Gerçi altyapı kötü ise bunun türk.net veya diğer bir firma olması pek önem arz etmiyor. Kolay gelsin.

150-200 mbps hızlarında istiyorsanız Superonline öneririm. Onun dışında 100 mbps e kadar TurkNet kullanabilirsiniz

150-200 Mbps hızlarında istiyorsanız Superonline öneririm. Onun dışında 100 Mbps'e kadar TurkNet kullanabilirsiniz.

Eğer TurkNet'in GigaFiber altyapısı varsa en iyisi o ve Superonline'yi ben pek tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…