ISS önerisi

eskrate

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen R5 5500 CPU
Intel Arc A750 GPU
ASUS Prime B-450M K Mobo
16 GB Ram
650W PSU
Uzun bir süredir Türknet kullanıyorum. Son zamdan sonra değiştirme kararı aldık. Sağladığı performanstan aşırı memnun kalsam da daha bütçeye uygun alternatifleri değerlendirmek istiyorum. Alternatif sağlayıcı öneriniz var mı?

Netspeed kullanıyorum ben arada bir internet kesintileri oluyor ama 5-10 dakikaya geri geliyor ya da ararsanız müşteri hizmetlerini onlar hallediyor.

Zam dan önce anlaşma yaptıysanız aynı fiyattan veriyor olmaları lazım belli bir süreye kadar hocam.

Zam dan önce anlaşma yaptıysanız aynı fiyattan veriyor olmaları lazım belli bir süreye kadar hocam.
140 TL olduktan sonra anlaşma yapanlar için sanırım o. Ben ilk aldığımda 70 civarıydı.

Netspeed kullanıyorum ben arada bir internet kesintileri oluyor ama 5-10 dakikaya geri geliyor ya da ararsanız müşteri hizmetlerini onlar hallediyor.
Netspeed öneren çok var forumda. Kullanan yakınım olmadığı için soruyorum Millenicom ve Gıbırnet'ten farkı nedir? Hangisinden daha iyi hizmet alabilirim bilginiz var mıdır?

GIBIRNet hakkında en ufak bir bilgim yok. Millenicom geçecektik biz normalde ilk ancak babam müşteri hizmetleri desteğini pek beğenmedi bu yüzden Netspeed geçtik. Millenicom ile Netspeed hemen hemen aynıdır ancak Millenicom'un çok fazla ara zam yaptığı belirtiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…