ISS önerisi

Ben Sakarya'da kullandım TurkNeti'de Netspeed'i de. Netspeed'de çok fazla bufferbloat oluyordu ve R6'da ping 10-15ms daha yüksekti TurkNet'e göre.

Kendilerini aradım, 10-15 dakika bekledim açan olmadı. Çok da iyi bir yorum gelmezse bir daha aramak için uğraşmam, büyük ihtimal Netspeed'e geri döneceğim.
netspeed kararı mı aldınız hocam ben de netspeed'e yakınım şu an.

Netspeed kullanıyorum, bakımlardan önce ping sorunu vardı ama şimdi büyük ölçüde düzeldi. Hâlâ var fakat beni etkilemiyor Wi-Fi ile bağlandığım halde. Tabii şehre göre değişir verdikleri hizmet, tavsiye ederim. Geçmek isterseniz de kod verebilirim.

Anladım teşekkürler hocam, sizin şehriniz neydi? Ping sorunu hala var derken hocam ne kadar ping oluyor mesela bilginiz var mı?

Daha karar vermedim.

Hocam düşünceleriniz ne ben en mantıklısı Netspeed olarak gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping sorunu hala var derken hocam ne kadar ping oluyor mesela bilginiz var mı?

Anlık yükselme olarak var, belki de PC'den kaynaklıdır. PC pek iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

İzmir'de VDSL altyapı ile Poyraznet kullanıyorum. 24 Mbps'lik paketi. Oyun vs. oynamadığım için çok da o ping durumlarından anlamıyorum. Zaten altyapı olarak çok da iyi bir konumda değilim. Ben memnunum bir sorunlarını görmedim.

Bahse konu Netspeed ve PoyrazNet'te SOL'deki gibi DNS hijacking var mı biri dener de bunu da paylaşırsa hızına pingine bakmadan ona geçeceğim artık SOL iyice cıvıtmaya başladı da :d

Taahhütlü istiyorsanız KabloNet, Superonline veya TT (Türk Telekom) olabilir.

Poyraznet 500/40 hızı 260 TL gözüküyor fiber altyapıda almak istiyorum ama online oyunlarda ne gibi problem olur acaba hiç kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…