ISS önerisi

Valour

Hectopat
Superonline aboneliğimi bugün e-Devlet üzerinden iptal ettim. ISS önerilerinize açığım, mevcut modemim yoktur.

Zam yaptı hocam uygun değil birde fiyat performans denilmekteydi şuan cok pahalı %100+ zam gelmiş gibi.

Zam yapmadı hocam önermem 1-2 ay sonra zam yapsa ne olacak? 330TL bekliyorum ben tahmini.
FixNet, tbtnet zam yaptı birkaç ay zam riski olmadan kullanırsın gibi.
www.fixnet.com.tr/evinterneti 100Mbps+ paket var. (looking glass: ( lg.fixnet.com.tr ) e-Devlet imkanlı geçiş var Tbtnet'e yok. Kocaeli için tbtnet bakabilirsin ama.
www.tbtnet.net 100Mbps 100Mbps+ paket var.(looking glass: (TBTNET TELEKOM - Looking Glass)
Türk Telekom altyapı fiber ise tbtnet, FixNet'e router ücreti içinde olması lazım TT vermekteydi. VDSL-ADSL ise hatın kendi modemini alman lazım veya firmadan satın alabilirsin ama kendi modemini kendin alın derim.(extra DSL, Hero DSL, hopper DSL, VR300, T50b vb bakabilirsin.)

Comnet nasıldır sizce ?

Hattım fiber 100Mbps destekliyor.

Bugün gıbınet 240 TL yaptı Comnet düşünüyorum nasıldır kullanan var mı?

Bir forumda o firmanın ISS gerçekleri diye konusu var. Önermem.
Ondan FixNet, tbtnet bakabilirsin ama tbtnet tek Kocaeli için bence mantıklı diğer ileride FixNet bakabilirsin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…