CLUTCHbero

Hectopat
Daha fazla  
Selam, evimi taşıyorum ve haliyle internetimi de taşıyacağım. Şu an Türk Telekom 100 Mbps VDSL altyapısını kullanan internet paketini kullanıyorum. Taşınacağım evde ise 100Mbps fiber altyapısı var. Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp internetimi nakil etmek istediğimi söylediğimde ise mevcut aboneliğimi iptal ettirip, yeni bir abonelik açıp bir paket seçmem gerektiğini söylediler. Fakat internet paket fiyatları uçmuş durumda en kötüsü 400TL'den başlıyor. Bende o kadar para baymışken uploadı yüksek pingi düşük bir paket arıyorum. Başımı ağrıtmayacak bir internet sağlayıcı öneriniz var mıdır?

Tanıdıklarımın çoğu net speed kullanıyor ve baya memnunlar hocam. İstersen sen de bir şans ver taahhüt yok. Beğenmezsen iptal et yeni net al.

Comnet kullanıyorum öneririm.
Mevcut aboneliğiniz de devam eden taahhüt var ise iptal etmek istediğiniz de cayma bedeli gibi bir durum olabilir onu bir sorgulatın.

900TL cayma bedeli istiyorlar, taşınacağımı belirttiğim halde. Nereden para koparacaklarina şaşırdılar.

TurkNet öneririm Netspeed'e gectigimden beri hiz dalgalanmasi yasiyorum.

TurkNet'te müşteri temsilcisi vasat diyorlar Şikayetvar'da pek yanaşmak istemedim.

Tanıdıklarımın çoğu net Speed kullanıyor ve bayağı memnunlar hocam. İstersen sen de bir şans ver taahhüt yok. Beğenmezsen iptal et yeni net al.

Ortalama kurulum süresi kaç gün olur hocam? Daha önce internet bağlanmamış dairede bu arada.

1 Hafta sürer diye tahmin ediyorum. Kuzenimin evine 3 günde gelmişti internet ve diğer yakın arkadaşımın evine 11 günde gelmiş. Arayıp detaylı bilgi alabilirsin.

İkisine de sordum hocam aynen dediğim günlerde gelmiş.

Şuan taahhütlüler pahalı geliyor olabilir fakat senede 2 kere gelen ISS zamlarıyla geçeceğiniz herhangi bir firma (kalitesi çok kötü olmayan), sene sonu +500TL olacaktır yüksek ihtimalle. Yani TT devam etmenizde bir seçenek.

Önerileriniz için teşekkürler, Vodafone bağlattım. Speedtest'te paketimin %10 üstü değer veriyor. 5G çok fazla uzaklaşınca kesiliyor ama 2.4GHz'de sıkıntı yok. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…