ISS önerisi

eray wayne

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, taahhüdün bitmesine çok az kalmış durumda. Aklımda TurkNet'e geçmek var çünkü 1000MBPS altyapı var gözüküyor ama başka seçenekleri bilmiyorum ve kullanan insanlar müsteri hizmetlerinin kötü olduğunu söyledi. Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama durum bu sekilde.

Binanızda hangi operatörlerin fiber altyapıları var? Turknet'te ön ödeme yapmayacaksanız, bir mantığı kalmıyor çünkü yılda 2 kez zam yapıyorlar. Müşteri hizmetlerinin arızalara adapte olması konusunda çok mağduriyetlerim olmuştu. Hele ki onlara ulaşıp durumu açıklamak günler sürüyor.

Binanızda hangi operatörlerin fiber altyapıları var? Turknet'te ön ödeme yapmayacaksanız, bir mantığı kalmıyor çünkü yılda 2 kez zam yapıyorlar. Müşteri hizmetlerinin arızalara adapte olması konusunda çok mağduriyetlerim olmuştu. Hele ki onlara ulaşıp durumu açıklamak günler sürüyor.
Bu konu hakkında fikrim yok ama gigafiber var turkneti o yüzden düşünüyorum. Taahüt yapsalar çok iyi olur aslında isteğimiz doğrultusunda yapılabiliyor mu bilginiz var mı?

1gigabit altyapınız var ise düşünmeden taahhüdünüzü iptal edip geçin.

Çok zam yediğini de söylüyorlar, taahhüt olmadığı için yılda 2 kez zam yiyormus. O sıkıntı biraz.

Altyapınız TurkNet GigaFiber'i destekliyorsa tabii ki seçebilirsiniz. Onun dışında netgsm önerebilirim.

Destekliyor fakat cok zam yiyormuş sanırım bilmiyorum.

Son düzenleme:
İsteğimiz doğrultusunda yapılabiliyor mu bilginiz var mı?
Taahhüt yok.
1724511326346.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı