ISS önerisi

Undeedz

Hectopat
Herkese merhaba, iyi günler dilerim. Karabağlar/İzmir'de oturuyorum ve Superonline kullanıyorum. ISS değiştirmek istiyorum fakat hangisine geçmeliyim karar veremiyorum. 5 yıl önce yeni taşındığımızda TürkNet ile görüşmüştüm fakat 20 gün internet bağlanmadı. Superonline ile görüşmüştüm 2 günde interneti bağladılar, bu yüzden TürkNet'e biraz soğuğum ama 5 yılda kendilerini biraz da olsa geliştirmişlerdir diye düşünüyorum. Aklımda Netspeed, TürkNet ve Türk Telekom var, VDSL altyapı mevcut. Altyapı sorgulamada ise aldığım hızlar şöyle:

Netspeed: 83 Mbps
TürkNet: 73 Mbps.

Olabildiğince düşük ping ve altyapımın sağladığı hızı almak istiyorum. Genelde WoW oynuyorum ve pingim 65 civarı. Arkadaşım Van'da oturuyor, Türk Telekom ile WoW'da 62 ping alıyor
Şimdiden herkese teşekkür ederim. Önerilerinizi, tecrübelerinizi, sorunlarınızı ve memnuniyetlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Adresinizde Türk Telekom altyapısı var sanırım. Size sorunsuz bir hizmet almanız için Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet veren bir sağlayıcıya geçiş yapmanızı değil de Türk Telekom kullanmanızı tavsiye ederim.

Neden beğenmedin?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Hepsi leş gibi hocam çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…