ISS önerisi

Enes KAYADELEN

Hectopat
Şu an TurkNet kullanıyorum altyapım VDSL ve 88 Mbps hız destekliyor, TurkNet'e son gelen zamdan sonra farklı bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum. Aklımda Millenicom ve Netspeed var ikisi arasında kararsız kaldım, sizce hangisi bu altyapı için daha iyi olur veya farklı bir sağlayıcı daha mı iyi olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı durumdayım. Millenicom ile daha önceki tecrübem pek hoş olmamıştı çok kopma yaşıyordum. Netspeed de yakın zamanda çökmüş sanırım insanlar çok şikayetçi o da yeşil ışık yakmadı bana. Piyasada eskisi gibi ucuz İSS kalmadı sanırım.

Kablo net maksimum 50 Mbps veriyor şu an aldığım hız bile çok fazla yeterli değil o yüzden altyapının desteklediği tüm hızı kullanacağım bir ISS arıyorum.

Altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar verir hocam.

Altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar verir hocam.

Siteden altyapı sorguladığım zaman VDSL 50 Mbps diyor o yüzden dedim eğer altyapıdaki tam hızı veriyorsa düşünülebilir.

Ben de aynı durumdayım. Millenicom ile daha önceki tecrübem pek hoş olmamıştı çok kopma yaşıyordum. Netspeed de yakın zamanda çökmüş sanırım insanlar çok şikayetçi o da yeşil ışık yakmadı bana. Piyasada eskisi gibi ucuz ISS kalmadı sanırım.

4-5 senedir TurkNet kullanıyorum hız olarak pek bir problemim olmadı ama genel olarak yüksek ping ve bazen kopmalar oluyordu ama bu aralar iyice arttı bir de üstüne fiyatı 700 TL oldu hiçbir anlamı kalmadı yoksa türknetten memnundum.

Siteden altyapı sorguladığım zaman VDSL 50 Mbps diyor o yüzden dedim eğer altyapıdaki tam hızı veriyorsa düşünülebilir.

100 Mbps paket alabiliyorsanız onu alın hocam. Modem hattın desteklediği hıza göre otomatik olarak kendini ayarlar. İsterseniz Kablonet müşteri hizmetleri ile bir görüşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı