7 Eylül'de TTNET taahhütüm bitiyor ve ben yeni İSS'lere bakmaya başladım. Altyapım 13 hatta 16MBPS'ye kadar destekleniyor. (Aşağıda fotoğraflara bakabilirsiniz.) Yakın zamanda ise TTNET çalışanı bir beyefendi evimizin 1 bina ötesine 1 ay içerisinde santral yapılacağını söylemişti ama hala daha yapılmadı belki kışa doğru yapılabilir. Santral ne kadar etkiler ben pek bilmiyorum ama taahhütsüz bir paket benim için daha iyi olacaktır.
İSS'lere baktığımda Türknet'in teknik desteği diğerleri kadar iyi değilmiş sanırsam, internetten de epey çektiğim için Türknet düşünmüyorum. Netspeed'in tarifeleri ilgimi çekti ama Millenicom ve Uydunet'e de bakıyorum. Bir kaç tarifeyi beğendim ama hem teknik destek hem de internet hizmeti bakımından siz hangilerini önerirsiniz? Ve şimdiden başvursam TTNET'den ceza yer miyim? Ne zaman başvurmalıyım? Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür eder, herkese iyi günler dilerim.
Aldığım Değerler:
Beğendiğim Bazı Tarifeler:
İSS'lere baktığımda Türknet'in teknik desteği diğerleri kadar iyi değilmiş sanırsam, internetten de epey çektiğim için Türknet düşünmüyorum. Netspeed'in tarifeleri ilgimi çekti ama Millenicom ve Uydunet'e de bakıyorum. Bir kaç tarifeyi beğendim ama hem teknik destek hem de internet hizmeti bakımından siz hangilerini önerirsiniz? Ve şimdiden başvursam TTNET'den ceza yer miyim? Ne zaman başvurmalıyım? Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür eder, herkese iyi günler dilerim.
Aldığım Değerler:
Beğendiğim Bazı Tarifeler:
Son düzenleme: