İSS Önerisi

Dostum eve kadar fiber yapılmış. Büyük ihtimalle müteahit çektirmiş. Eve kadar fiberlerde şu iki cihaz toplam 9 TL.
Eki Görüntüle 486943
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İnternet iyi olsun da aylık +9 TL çok da büyük bir ücret değil. Bunları millenicom verecek değil mi yoksa ayrı bir yerden mi satın almalıyım?

Millenicom Türk Telekom saha ekibine yani kuruluma gelecek ekip le gönderiyor zaten siz bir şey yapmıyorsunuz. Zaten Türk Telekom'un kendi ismide yazıyor modemin üstünde.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. İnternet iyi olsun da aylık +9 TL çok da büyük bir ücret değil. Bunları millenicom verecek değil mi yoksa ayrı bir yerden mi satın almalıyım?
Dostum dikkat et bu arada o kabloyu sakın esnetme veya elleme bile çok hassas. İçinden cam geçiyor ve ufacık birşeyde kırılıyor ve tamiri yapılamıyor. Müteahitede saygım sonsuz. Nerde bu devirde eve fiber kablo çeken müteahit.

Sanırsam bu cihaz bir dönüştürücü görevi görüyor. Herhangi bir hız kaybı yaşar mıyım?
Müteahitimiz çok ilgili sağolsun Kırılırsa yeni bir kabloyu nasıl temin edebilirim?

Sanırsam bu cihaz bir dönüştürücü görevi görüyor. Herhangi bir hız kaybı yaşar mıyım?
Evet fiberi rj45 kabloya çeviriyor. Böyle bağlanması zorunda zaten başka bir türlü yapılmıyor. Korkmayın hiçbir hız kaybına uğramazsınız. Aşağıdaki videoda tıpkı sizin duruma benzer. İzleyin derim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müteahitimiz çok ilgili sağolsun Kırılırsa yeni bir kabloyu nasıl temin edebilirim?
Temin etmeye gerek yok. Türk Telekom halleder onu. Kırmadınız inşallah.

Yok yok bağlatıldığı günden beri dokunan olmadı. Olur da kırılırsa diye aklımda bulunsun diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…