ISS önerisi

mertcan59

Hectopat
Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?

Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?

Hocam bulunduğunuz yerde nasıl olduğunu bilemem ama Türk Telekom oneririm.

Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?

Türk Telekom fiyatı biraz fazla fakat fiberse gerçekten iyi iş çıkardıkları ve sorunları anında çözebilme kabiliyetleri olduğu ortada. Türk Telekom iyi bir seçenek olacaktır
[
QUOTE="mertcan59, post: 6326261, member: 351915"]
Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?
[/QUOTE]

25 yaş altıysan güzel Selfy paketleri mevcut, hat taşıma ile alınmıyor bunları düşünürsen ilk olarak Türknet'i iptal et veya hat taşıma kampanyaları var onlarada bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…