Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?
Merhabalar Türk Telekom fiber altyapısı var. Şu an TürkNet kullanıyorum memnun değilim değiştirmek istiyorum. İki seçenek var: Millenicom ve Türk Telekom. Hangisini önerirsiniz?
Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?
Türk Telekom fiyatı biraz fazla fakat fiberse gerçekten iyi iş çıkardıkları ve sorunları anında çözebilme kabiliyetleri olduğu ortada. Türk Telekom iyi bir seçenek olacaktır
[
QUOTE="mertcan59, post: 6326261, member: 351915"]
Türknetten türk telekoma geçiş için turknete iptal faxı mı yollayayım yoksa türk telekoma gidip ev telefonumu türk telekoma geçirip mi başvuru yapmalıyım ?
[/QUOTE]
25 yaş altıysan güzel Selfy paketleri mevcut, hat taşıma ile alınmıyor bunları düşünürsen ilk olarak Türknet'i iptal et veya hat taşıma kampanyaları var onlarada bakabilirsin.