TunaHan_01 Kilopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #1 Bu sorunu giderebilmek için ne yapmam lazım ? Steamdan App Store dan vs. yerlerden hiçbir şey inmiyor ya da güncellenmiyor ancak youtube vs. platformlara girebiliyorum.
Bu sorunu giderebilmek için ne yapmam lazım ? Steamdan App Store dan vs. yerlerden hiçbir şey inmiyor ya da güncellenmiyor ancak youtube vs. platformlara girebiliyorum.
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 29 Mart 2019 #2 Bağdaştırıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin.
TunaHan_01 Kilopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #3 iCharmeleon dedi: Bağdaştırıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim
iCharmeleon dedi: Bağdaştırıcı ayarlarınızı sıfırlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 29 Mart 2019 #4 TunaHan_01 dedi: Bunu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Technopat - Ağ Ayarları. Buyurun burada mevcut detaylı anlatım.
TunaHan_01 dedi: Bunu nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Technopat - Ağ Ayarları. Buyurun burada mevcut detaylı anlatım.
TunaHan_01 Kilopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2019 #5 iCharmeleon dedi: Technopat - Ağ Ayarları. Buyurun burada mevcut detaylı anlatım. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
iCharmeleon dedi: Technopat - Ağ Ayarları. Buyurun burada mevcut detaylı anlatım. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 29 Mart 2019 #6 Modemi resetleyip, temiz bir kurulum yapar mısınız ?
TunaHan_01 Kilopat Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2019 #7 iCharmeleon dedi: Modemi resetleyip, temiz bir kurulum yapar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik.
iCharmeleon dedi: Modemi resetleyip, temiz bir kurulum yapar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik.
I iCharmeleon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Çözümler 5 1 Nisan 2019 #8 TunaHan_01 dedi: Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşünüz içim teşekkürler
TunaHan_01 dedi: Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşünüz içim teşekkürler
Recep Faruk Erdöl Hectopat Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #9 Tam olarak sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız sevinirim. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve size ne yapmanızı söylediklerini merak ediyorum. TunaHan_01 dedi: Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik. Genişletmek için tıkla...
Tam olarak sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız sevinirim. Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve size ne yapmanızı söylediklerini merak ediyorum. TunaHan_01 dedi: Sorun halloldu. Sıkıntı benden kaynaklanmıyormuş. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdik. Genişletmek için tıkla...