ISS seçimi

HerrAres

Kilopat
Arkadaşlar bütçem 80 TL, alabildiğim en yüksek hız 66 mbps, hangi servis sağlayıcıyı önerirsiniz? Eskiden Türk Telekom kullanıyordum taahhüttüm bu ay bitti. Artık hızlı pingsiz bir internet istiyorum. Bir de modem kablolar falan takılı yeni geçeceğim sağlayıcı illa ki eve gelmek zorunda mı direk onlar internet vermeye devam edebiliyor mu?

Millenicom VDSL kullanabilirsin, arkadaşın dediği gibi ping fiziksel ise her firmada olur. Alt yapında sıkıntı yoksa iyi bir seçim olur. Bende Türk Telekom'dan geçtim Millenicom'a sıkıntı yaşamıyordum sadece fiyattan sebep geçtim tavsiye ederim davet kodu da atabilirim 1 ay ücretsiz kullanabilirsin.

Ben türknet tavsiye ederim. Hem altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor. Hem taahhütsüz, beğenmezseniz iptal edersiniz. Hem de 1 ay bedava. Eğer karar verirseniz. Bana yazarsanız işlemlerde yardımcı olurum.

Bir ay ücretsiz kullanım için;

✓Davet kodu: UUE71TN49PMS

✓Başvuru linki: Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!

2018 den beri Millenicom VDSL kullanıyorum ve taahhütsüz tavsiye ediyorum. o fiyatlar 35 mps veriyorlar. 100 bit 99 TL şuan.
Millenicom a gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57 Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Millenicom, Netspeed, TurkNet.
O şartlar için Türknet bence en mantıklısı gibi. Ping sorunu fiziksel ise hepsinde oluşabilir.
Türknette karşımda muhatap bulamama ihtimalim varmış ben kafayı yerim o yüzden Türknet düşünmüyorum. Şu an netspeede yakınım fiyat yüzünden netspeed de problem yaşayan var mı?

Karşınızda kesinlikle müşteri hizmetleri bir şey olmalı yoksa dediğiniz gibi kafayı yer insan ben Millenicom kullanıyorum hem müşteri hizmetleri var hem de WhatsApp destek hatları bir işim düşmüyor genelde ama arayıp veya mesaj attığımda en geç 5 dakikada dönüş alıyorum. Sorun konusunda şunu diyeyim alt yapıyı Türk Telekom sağlar başka ISS'ler kiralar alt yapıyı onun üzerinden hizmet verir. Alt yapınız iyiyse evinize yakın bir saha dolabı ve temiz bir iç tesisatınız varsa sorun yaşamanız için hiçbir neden olmaz.

Türknette karşımda muhatap bulamama ihtimalim varmış ben kafayı yerim o yüzden Türknet düşünmüyorum. Şu an netspeede yakınım fiyat yüzünden netspeed de problem yaşayan var mı?
Diğerlerinde muhatap bulunca ne oluyor. Bulduğunuz muhatap derdinizi dinliyor not alıyor sonra da size dönüyorlar. TurkNet de bunu sen yazıyorsun onlar dönüyor hiçbir farkı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…