ISS seçimi

Altyapın sağlamsa, Türk Telekom'da kaliteli olur. Çoğu kişinin Türk Telekom'u şikayet etmesinin sebebi, altyapısının kötü olması.

Hocam bakır kablo çekilmişti o dönem onun haricinde bir iyileştirme falan hat yenilenmesi yapılmadı. Zaten bağlattığım dönemlerde altyapı yoktu.O dönem twitter sağ olsun bir üst makamdan birine ulaşıp yaptırmıştık zorla. O günden beri tekrar gelip fiber vs altyapı yapılmadı.

Bölgenizde sadece ADSL mi var ? Rica etsem şu link üzerinden kontrol edin;

24 Mbps ve üzeri çıkıyor ise Milleni.com ve VAE kapsamında hizmet veriyor ise TurkNet tercih edebilirsiniz. Aynı ücreti ödeyeceksiniz.

Turkcell SOL'e bulaşmayın derim. Eski kalitesinden eser yok ve fiyatları pahalı. Eskiden en iyi ping değerine sahipken artık değil. Yurt dışı çıkışlarında ise berbat. Turkcell'in çıkış konusunda TT'den geri kalacağı 3-4 yıl önce aklıma gelmezdi.

TurkNet YAPA kapsamında hizmet veriyorsa bulaşmayın, VAE hizmet veriyor ise ping değerlerinden ötürü geçilebilir.

Son internet bükücü kralı geldi .

Turk Telekom. 16 Mbps paketini Elazığ'da kullanıyorum. Altyapınız da iyiyse bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk Telekom. 16 mbit paketini Elazığ'da kullanıyorum. Altyapınız da iyiyse bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Hocam altyapı şöyle hocam, santral mi oluyor bilmiyorum rögar bizim binanın yanında hemen, 8 hız alıyorum ama bana gelen 6,5 falan işte.

Hocam altyapı şöyle hocam, santral mi oluyor bilmiyorum rögar bizim binanın yanında hemen, 8 hız alıyorum ama bana gelen 6,5 falan işte.
Hocam Turk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak, bulunduğunuz apartmanın, sokağın en fazla ne kadar desteklediğini sorabilirsiniz. Biz sorduğumuzda, en fazla 16 Mbps demişlerdi. Paketi satın aldık. 2 sene taahhütlüyüz. Çok şükür. Hız iyi.

Turk Telekom, "ADSL" lilere 0.8 Mbps upload'u en fazla veriyor. VDSL'de ise 4 Mbps bu değer. Sizde de yine 0.8 olur.

Aslında 6,5 almanızın sebebini de sorabilirsiniz. Çünkü bizde bir sefer paket 16 Mbps olmasına rağmen, 8 veriyorlardı. Sorduk, modemde bir sıkıntı vs. olmadığını da ekledik. Müşteri temsilcisi, "oradan müdahale" ederek hızı 16'ya çıkardı. Demek istediğim, yeni pakete geçince de taahhüt edilenden az alabilirsiniz. Ama durumu düzeltebilirsiniz.
Hatta bazı arkadaşlar, bu sıkıntının evinden, modemden, aspiratörden (davlumbazdan) kaynaklı olduğundan bahsetmişlerdi.
Bunları olası bir sorun için yazdım.

Şuan için 0,6 veriyor işte hocam upload ben yayın falan yapmıyorum benim için upload 1,5-2 olsa yeterli 16 hız aldığımda bakalım 1-2 güne geçiş yapacağım. Tahminime göre evim santrale 1km den fazla uzakta.
SüperOnline'a sorduğumda 50 falan destekliyor demişti, ama TürkTelekom'a sordum mu tam hatırlamıyorum ama ben altyapı sorgulaması yaptığımda Hipernet kullanabilirsiniz yazısı çıkıyordu ayrıca temsilciye geçebileceğim paketleri sorduğumda bana bunları söylemişti ve bende 16'lık paketi istemiştim.

Superonline'a bulaşmayın. 8 Mbps'lik ADSL interneti 90 TL'ye pazarlamak nedir yahu?
  • Kablonet altyapınız varsa Kablonet'e geçmenizi öneririm.
  • Fiber altyapınız varsa Millenicom veya NetSpeed'e bakabilirsiniz.
  • ADSL veya VDSL altyapınız varsa NetSpeed öneririm.
  • YAPA kapsamındaysanız TurkNet öneririm.
Buradan altyapınızı sorgulatabilirsiniz:

Hocam Turk Telekom'da 0.8'in üstüne çıkamazsınız. Altayapınız 50 destekliyorsa çok iyi. Upload olarak da istediğinizi alabileceğinizi düşünüyorum. Tabii, paketinize de bağlı. 1,5-2 Upload istiyorsanız dahi, Turk Telekom'u önermem. Gerçekten çok düşük. Superonline'ı bilmiyorum. O yüzden bir şey yazamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…