ISS seçimi

Eğer bakırla veya TT fiberiyle hizmet alıyorsan alacabileceğin hız profillerini TT belirler. TT'nin 4 mb/s üstü upload paketi olmadığına göre 100 mb/s bile alsan alabileceğin upload en fazla 4 mb/s olacaktır. Superonline'ın kendi fiberinin olduğu yerlerde değişik paketleri olabiliyor ama sen büyük ihtimalle bakır kablo ile hizmet alacağından TT limitlemesine takılacaksın.

ADSL de upload hızı teknik olarak en fazla 2.4 mbps olabilir ama Türkiye'de TT'nin kullandığı ADSL teknolojisi fazla 1 mbps destekler. Kendi müşterilerine anlaşılmaz şekilde 0.8 upload ile sınırlandırıyorlar.

8 mbps de 0,67 alıyorsan büyük ihtimalle altyapın kötü. Ben senin yerinde olsam bu firmalara bu kadar büyük paralar harcamaz. Millenicom, TurkNet gibi firmaları kullanırdım. Böyleyece yarın oraya bir yere altyapı çalışması olduğunda aynı paraya daha yüksek hızlara geçerim.

Bana müşteri temsilcisinin dediği upload hızınızı bağlantı yapılmadan söyleyemiyoruz, Ben de isterdim ama iki seçenek dışında maalesef öneri alamıyorum.

Mileni'de altyapı sorgulaması yaptığımda ise "Alabileceğiniz Hız: 56 Mbps" şeklinde çıkıyor ama mileniden almayacağım.

Müşteri hizmetleri ya işi bilmiyor yada sana paketi al diye ayak yapıyor.

Müşteri hizmetleri ya işi bilmiyor yada sana paketi al diye ayak yapıyor.
Pek fikrim yok hocam, Ama şuanki durumda da internetim fena sayılmaz yani sadece upload kötü biraz. Bir de sözleşme bitiyor mecbur yenilenecek o yüzden avantajlı fiyat varken kullanalım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…