ISS tavsiyesi

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyoruz fakat hiç memnun değiliz. O yüzden farklı bir ISS'ye geçmek istiyorum. Önerisi olan var mı? Cayma bedelini ödeyecek bir firma olursa daha iyi olur.

İnternetten altyapı sorgulattım 2 3 ISS'den. Türk Telekom fiber kullanabilirsiniz diyor (yalan), TurkNet 65 Mbps destekler diyor, NetSpeed 100 Mbps destekler diyor. Başka bir site vardı (ISS değildi sanırım) o da 63 Mbps destekler diyordu. Şu an Türk Telekom'da 12 Mbps'lik paketteyiz ama 7 bile çok zor alıyorum. VDSL kullanıyoruz şu an. Bütçe olarak 100 TL'yi aşmaması iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Netspeed veya Turknet önerebilirim. Hepsi aynı aslında sonuçta TT altyapısı.

TTNET interneti aldığınız paketin %40 50sine sabitler genelde sorduğunuzda hat o kadar deyip geçerler. Cayma bedeli pek ödemiyorlar ödeselerde 150'ye kadar öderler ama sözleşme bitince NetSpeed ve TurkNet denersiniz ikisi de hem iyi hem taahhütsüz.

Eğer altyapınız yeni ise türknet veya netspeed deneyebilirsiniz , eski bir altyapıya sahipseniz hangisine geçerseniz geçin ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…