"issch.exe" %100 GPU kullanımı

OrhunGNC

Hectopat
Daha fazla  
Evet başlıkta da yazdığım gibi bu program bugün karşıma çıktı ve bilgisayarı açıp bir yükleme yaparken çok yüksek ses geldiğini ve çok ısındığını fark ettim. Kullanıma bakınca VRAM Usage'i ilk defa %77 ve %80 değerlerinde gördüm. Kendi ayarıma geçirince bu ses gitti ve sıcaklık 69 dereceye kitlendi. Programı nasıl silerim? Şu an Defender programı ile tarama yaptırıyorum eğer sonuç alınırsa konuya yazarım benim gibi merak edenlerde umarım sonuç alır ama yaramazsa ne yapmalıyım sizce?

Ekran Görüntüsü (67).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Program tekrar çalıştığında dosyanın yerini buldum ve dosya issch diye rockstar games dosyasına girmiş elle silme yaptım ve malwerbytes sildiğim anda bitcoin trojeni diye bir dosya buldu ve kendiliğinden karantinaya aldı bende sildim şu an tekrar tarama yapıyorum bu %100 gpu sorunu devam ederse yazarım şimdilik teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı