İşsiz birisi kredi kartı sahibi olabilir mi?

Emre12345

Megapat
Daha fazla  
Kredi kartı almayı istiyorum. Şu an işsizim. Önümüzdeki hafta yeni işe gireceğim işe girmeden almayı istiyorum. İşe girsem bile göstereceğim maaş bordrosundaki para az olacak. Kredi kartı almak istediğim bankaya daha önce para girişleri oldu. 17k gibi bir tutarda hala duruyor. Ufak bütçeli (3K) de olsa kredi kartı almam mümkün mü sizce? Uygulama üzerinden baktığımda olumsuz cevap aldım.

Uygulama üzerinden kredi kart başvurusu yapmanızı pek önermem bir kere red yediğiniz zaman KKB puanınız düşer bunun bilgisini önden vermiş olayım.

Başvuru aşamasına gelecek olursak bankaya gitmeniz gerekiyor. Başvuruyu bankadan yapmanız daha sağlıklı olur. KKB puanınız iyiyse ve 18 yaş üstüyseniz zaten her halukarda kredi kartı çıkar.

Uygulama üzerinden kredi kart başvurusu yapmanızı pek önermem bir kere red yediğiniz zaman KKB puanınız düşer bunun bilgisini önden vermiş olayım.

Başvuru aşamasına gelecek olursak bankaya gitmeniz gerekiyor. Başvuruyu bankadan yapmanız daha sağlıklı olur. KKB puanınız iyiyse ve 18 yaş üstüyseniz zaten her halukarda kredi kartı çıkar.
Malesef 1 kere uygulama üzerinden denemedim. Umarım çok etksi olmaz. Harici olarak 2 sorum daha olacak. İşsiz olmam veya maaş bordrosu gösteremeyecek olmam kartı almayı engeller mi? Puanım yeterli mi onu da bilmiyorum. Öğrenme yolum var mı?

Malesef 1 kere uygulama üzerinden denemedim. Umarım çok etksi olmaz. Harici olarak 2 sorum daha olacak. İşsiz olmam veya maaş bordrosu gösteremeyecek olmam kartı almayı engeller mi? Puanım yeterli mi onu da bilmiyorum. Öğrenme yolum var mı?

Onu banka görevlisinden detaylı öğrenirsin yarın sabah banka açılır açılmaz gidip gişe gorevlesine sorabilirsin.

Maalesef 1 kere uygulama üzerinden denemedim. Umarım çok etksi olmaz. Harici olarak 2 sorum daha olacak. İşsiz olmam veya maaş bordrosu gösteremeyecek olmam kartı almayı engeller mi? Puanım yeterli mi onu da bilmiyorum. Öğrenme yolum var mı?

Hocam siz belli bir biktar kredi çekmiceksizin anladığım kadarıyla sadece kredi kartı alacaksınız ufak bütcelide olsa kedi kartı açıyorlar 20 yaşından büyük olmanız yeteriyor ama yüksek bütceli kredi kartı isterseniz maaş bordosu üzerinize aiat şeyler gibi sorular soruluyor.

Bugün uğradım bankaya. Teminatlı kredi kartı alabiliyordum. Lakin o da kesin değildi. Malum iş sahibi değilim. Ortaya bir şey koyamadığım için sistem izin vermiyor. Bordroyu aldıktan sonra yüksek bütçeli alacağım.

Bugün uğradım bankaya. Teminatlı kredi kartı alabiliyordum. Lakin o da kesin değildi. Malum iş sahibi değilim. Ortaya bir şey koyamadığım için sistem izin vermiyor. Bordroyu aldıktan sonra yüksek bütçeli alacağım.
Teminatlı Kredi kartı 100% vermek zorundalar.
Veriyorsunuz 10.000 size 7500-8000₺ limitli kart veriyorlar.
Daha sonra bu 10.000 ni 6 ay unutun.
Puanınız yükseliyor. Siz bu verilen 7500-8000 limiti kullanıp ödüyorsunuz.

Parayı baştan yatırınca kart hemen hazır..
Garanti anahtar kart..
Yapı kredi,Akbank varmış!
Kuveyt Türk+Albaraka+Türkiye Finans veriyor.

Amac sizin parayı 6 ay kullanmak..
Banka için risk "0".
İsterseniz 30.000 verin 25.000 limitli kart hemen alın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı