A AzKralTR Yoctopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, şu anda kullandığım "Superonline HG-658v2" modem var. Bu Modem'i "TP-Link Wireless N Router WR840N" ile değiştirebilir miyim? Internetim VDSL.
Merhaba, şu anda kullandığım "Superonline HG-658v2" modem var. Bu Modem'i "TP-Link Wireless N Router WR840N" ile değiştirebilir miyim? Internetim VDSL.
Loxhel Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Bahsettiğiniz cihaz bir router, modem görevi görmez ki girişlerine de bakarsanız dsl girişi olmadığını görürsünüz.
Bahsettiğiniz cihaz bir router, modem görevi görmez ki girişlerine de bakarsanız dsl girişi olmadığını görürsünüz.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 5 Ekim 2024 #3 Takabilirsin. Bağlanmak için gerekli adresi ve şifreyi alman yeterli.
A AzKralTR Yoctopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Loxhel dedi: Bahsettiğiniz cihaz bir router, modem görevi görmez ki girişlerine de bakarsanız dsl girişi olmadığını görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu özellikler var. Ve wan girişi var. abdullahxtdp dedi: Takabilirsin. Bağlanmak için gerekli adresi ve şifreyi alman yeterli. Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak tam olarak?
Loxhel dedi: Bahsettiğiniz cihaz bir router, modem görevi görmez ki girişlerine de bakarsanız dsl girişi olmadığını görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Sadece bu özellikler var. Ve wan girişi var. abdullahxtdp dedi: Takabilirsin. Bağlanmak için gerekli adresi ve şifreyi alman yeterli. Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak tam olarak?
Loxhel Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 abdullahxtdp dedi: Takabilirsin. Bağlanmak için gerekli adresi ve şifreyi alman yeterli. Genişletmek için tıkla... Takamaz hocam, bu bir router.
abdullahxtdp dedi: Takabilirsin. Bağlanmak için gerekli adresi ve şifreyi alman yeterli. Genişletmek için tıkla... Takamaz hocam, bu bir router.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 5 Ekim 2024 #6 Loxhel dedi: Takamaz hocam, bu bir router. Genişletmek için tıkla... Başlıktaki soruyu cevapladım dostum. AzKralTR dedi: Nasıl olucak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ben sağlayıcının verdiği modem dışında modem kullanabileceğine dair cevapladım. Bu ürün hakkında yazmadım.
Loxhel dedi: Takamaz hocam, bu bir router. Genişletmek için tıkla... Başlıktaki soruyu cevapladım dostum. AzKralTR dedi: Nasıl olucak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ben sağlayıcının verdiği modem dışında modem kullanabileceğine dair cevapladım. Bu ürün hakkında yazmadım.
Loxhel Decapat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 abdullahxtdp dedi: Başlıktaki soruyu cevapladım dostum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, arkadaş başlık ve içerik arasında kavram karmaşası yaşamış gibi
abdullahxtdp dedi: Başlıktaki soruyu cevapladım dostum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, arkadaş başlık ve içerik arasında kavram karmaşası yaşamış gibi
A AzKralTR Yoctopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #8 Loxhel dedi: Anladım hocam, arkadaş başlık ve içerik arasında kavram karmaşası yaşamış gibi Genişletmek için tıkla... Moderatör düzenlemiş, normalde router yazıyordu.
Loxhel dedi: Anladım hocam, arkadaş başlık ve içerik arasında kavram karmaşası yaşamış gibi Genişletmek için tıkla... Moderatör düzenlemiş, normalde router yazıyordu.