ISS'ye göre hattın desteklediği hız değişir mi?

medal55

Kilopat
Daha fazla  
Hocamlar iyi günler. Geçen yaz TTNetten D-Smart'a geçiş yaptım. TTNet kullanırken 24 MBPS paketi kullanıyordum ama D-Smart'a geçtiğimde hattımın max 8 MBPS desteklediğini söylediler. Ben TTNet kullanırken hız testi sitelerinde 16-20 MBPS arası hızlar gördüğümü hatırlıyorum. Bu yüzden D-smart'ın 8 MBPS'den fazla hız veremeyiz sözü garibime gitti. Şimdi birkaç sorum olacak bu konuyla ilgili.

1. ISS'ye göre hattın desteklediği hız değişir mi? Bence değişmemesi lazım.
2.Dsmart tv+ internet paketi kullanıyorum. Müşteri hizmetleri kendi modemimi (ADSL) kullanamayacağımı, D-smart'ın o modemi desteklemediğini söyledi. Bundan dolayı Tivibu'dan kalan VDSL modemi kullanıyorum, ama televizyon internet üzerinden çalışmıyor. Bana VDSL hızı da vermediklerinden dolayı ADSL modemimi kullanabilmem gerektiğini düşünüyorum. Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
3.Hattımın desteklediği max hızı kendim öğrenebilir miyim ? Forumda birkaç konu gördüm bunla ilgili ama doğruluğundan emin değilim o yüzden bir daha sormak istedim.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…