Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 12 Şubat 2023 #11 Yapabildiniz mi montajı?
Arasss12 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #12 Yiğitt35 dedi: Yapabildiniz mi montajı? Genişletmek için tıkla... Yaptım montajı ya ama görüntü alamıyorum araştırdığımda gelmeye bilir diyo dp ile bağlayın diyor
Yiğitt35 dedi: Yapabildiniz mi montajı? Genişletmek için tıkla... Yaptım montajı ya ama görüntü alamıyorum araştırdığımda gelmeye bilir diyo dp ile bağlayın diyor
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.460 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 13 Şubat 2023 #13 Ne yaptınız? Sistem montajını doğru yaptığınıza emin misiniz, her şey tamamsa görüntünün gelmesi gerekir?
Ne yaptınız? Sistem montajını doğru yaptığınıza emin misiniz, her şey tamamsa görüntünün gelmesi gerekir?
Arasss12 Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #14 Yiğitt35 dedi: Ne yaptınız? Sistem montajını doğru yaptığınıza emin misiniz, her şey tamamsa görüntünün gelmesi gerekir? Genişletmek için tıkla... Armuttan adam çağırdım montajladı hersey de çalısıyor anlamadım ki
Yiğitt35 dedi: Ne yaptınız? Sistem montajını doğru yaptığınıza emin misiniz, her şey tamamsa görüntünün gelmesi gerekir? Genişletmek için tıkla... Armuttan adam çağırdım montajladı hersey de çalısıyor anlamadım ki