uchiha_itachi_106 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 19 Temmuz 2023 #1 Merhabaa. İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? Eğitimi iyi mi? İmkanları nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabaa. İstanbul Aydın Üniversitesi tıp fakültesi hakkında bilgisi olan var mı? Eğitimi iyi mi? İmkanları nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 19 Temmuz 2023 #2 Fena sayılmaz. Anadolu tıpları gibi düşünebilirsin.
uchiha_itachi_106 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 19 Temmuz 2023 #3 Hoinchuhayn dedi: Fena sayılmaz. Anadolu tıpları gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Okumaya değer yani? Marmara ve İstinye gelmezse orayı yazmayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
Hoinchuhayn dedi: Fena sayılmaz. Anadolu tıpları gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Okumaya değer yani? Marmara ve İstinye gelmezse orayı yazmayı düşünüyorum.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 19 Temmuz 2023 #4 uchiha_itachi_106 dedi: Okumaya değer yani? Marmara ve İstinye gelmezse orayı yazmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değer.
uchiha_itachi_106 dedi: Okumaya değer yani? Marmara ve İstinye gelmezse orayı yazmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değer.
uchiha_itachi_106 Femtopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 8 19 Temmuz 2023 #5 Hoinchuhayn dedi: Değer. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimmm
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.725 Çözümler 10 Yer İstanbul 19 Temmuz 2023 #6 Siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler okudum Aydın üniversitesinde. Üniversite güzel fakat tıp hakkında tam olarak bir yorum yapamayacağım fakat okuyan arkadaşlarım değdiğini ve iyi olduğunu söyledi.
Siyaset bilimi ve uluslar arası ilişkiler okudum Aydın üniversitesinde. Üniversite güzel fakat tıp hakkında tam olarak bir yorum yapamayacağım fakat okuyan arkadaşlarım değdiğini ve iyi olduğunu söyledi.