hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 1 Aralık 2021 #1 @500498 Merhaba, İstanbul Bayramapaşa için Gigafiber planı var mı acaba?
Çözüm 5 5 500498 1 Aralık 2021 hadwiger dedi: @500498 Merhaba, İstanbul Bayramapaşa için Gigafiber planı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bayrampaşa dönüşüm planlarımız arasında yer alıyor
hadwiger dedi: @500498 Merhaba, İstanbul Bayramapaşa için Gigafiber planı var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Bayrampaşa dönüşüm planlarımız arasında yer alıyor
meldray33 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #11 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Şimdilik planlar içerisinde görüntüleyemedim. Dinamik ve güncel bir listemiz bulunuyor, daha sonra tekrar sorgulayabilirsiniz. Ben talep olarak bölgenizi proje ekibimize bildireceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Şimdilik planlar içerisinde görüntüleyemedim. Dinamik ve güncel bir listemiz bulunuyor, daha sonra tekrar sorgulayabilirsiniz. Ben talep olarak bölgenizi proje ekibimize bildireceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.