Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.Merhaba, İstanbul Beykoz Fatih Mahallesi'nin GigaFiber altyapı çalışması var mı? Öğrenebilir miyim?
GigaFiber kontrol ettim evet Beykoz'da şuana kadar bir çalışma olmaması üzücü..Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
GigaFiber kontrol ettim evet Beykoz'da şu ana kadar bir çalışma olmaması üzücü.
Merhaba, her geçen gün gigaFiber bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Yatırımlarımızı bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre belirliyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet sayfamızdan iletebilirsinizGigaFiber kontrol ettim evet Beykoz'da şuana kadar bir çalışma olmaması üzücü..
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyoruz. GigaFiber altyapı çalışmalarımız bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriliyor. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil edilerek çalışmalara başlayacağızKeşke en azından çalışmalar başladı veya başlayacak diye bilgi verseler bile yeterde Anadolu yakasına niye önem verilmiyor anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.