Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #21 Ev fiyatları almış başını gidiyor. Ben Ankara'da 450-500K paraya 4+1 yeni yapılmış ev buluyorum. İstanbul'da millet anca Bağcılar'dan falan ev alabiliyor o paraya. Beylikdüzü'nde de fiyatlar bu şekildedir büyük ihtimalle.
Ev fiyatları almış başını gidiyor. Ben Ankara'da 450-500K paraya 4+1 yeni yapılmış ev buluyorum. İstanbul'da millet anca Bağcılar'dan falan ev alabiliyor o paraya. Beylikdüzü'nde de fiyatlar bu şekildedir büyük ihtimalle.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 27 Mart 2021 #22 Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şuan kiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum.
Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şuan kiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum.
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #23 Haşim Can Yılmaz dedi: Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şu ankiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum onlar dolandırıcı tamda dediğin yerler o dolandırdıkları yerler ucuz diye alırsın sonra kafanı çok duvara vurursun.
Haşim Can Yılmaz dedi: Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şu ankiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum onlar dolandırıcı tamda dediğin yerler o dolandırdıkları yerler ucuz diye alırsın sonra kafanı çok duvara vurursun.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 27 Mart 2021 #24 Haşim Can Yılmaz dedi: Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şuan kiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiye vermek yasak
Haşim Can Yılmaz dedi: Yatırım olarak alınabilinir mi? Oturduğum evi müteahhite verdim. Şuan kiradayım. Evimi satıp o civardan 4 adet ev alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiye vermek yasak