İstanbul Bilişim Güvenilir mi?

JKaan

Hectopat
Daha fazla  
İstanbul Bilisim güvenilir mi ? Telefon sipariş vereceğiz.

Güvenlidir İstanbulda bayileri mevcuttur fakat garanti konusunda başınızı ağrıtabilir.

Garantisi önemli değil ürün sağlam elime ulaşın yeter.

Fiyatları piyasaya göre uygundur, kurumsal bir firmadır ancak güvenilir olduğu noktasında katılamayacağım diğer görüşlere.
Kuruldukları günden beri fiyat arama motorlarını manipüle etmeye oynuyorlar, sık sık ellerinde olmayan ürünleri dahi listelere ekleyip "en uygun fiyat bizde" hissi yaratmalarının yanında, stokta olmayan ürünleri de diğer firmalardan uygun fiyatlara listeleyip siparişe açıyorlar. Parasını ödediğin ürün eline ulaşmadığı gibi, para iadesi süreciyle uğraşıyorsun bir de. Uygun fiyata sattıkları ürünlerin büyük bir kısmının da paralel ithalat olduğunu unutmayın. Bundan 10 sene önce dahi, elektronik ürün alırken bu adamların fiyatlarına itibar etmezdik bu saydığım sebepler dolayısıyla. Diğer firmalardan çok daha uygun fiyata bulduğunuz bir ürün için arayın, size garanti veriyorum "Stokta kalmamış üzgünüz" diyeceklerdir.
Ali Baba' nın çiftliğinde yeni bir gün ve yeni bir macera.

İstanbul Bilisim güvenilir mi ? Telefon sipariş vereceğiz.
Hala forumu kullanıyormusunuz bilmiyorum ama sormak istedim. Bu siteden sipariş vermek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…