Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ocak 2016 #1 İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden 6 adet yeni hizmet sunulmaya başlanmıştır. Mezar Yeri Sorgulama Ücret Tarifesi Sorgulama Vefat Bilgisi Sorgulama Beyan Bilgileri Sorgulama Tahakkuk Bilgileri Sorgulama Tahsilat Bilgileri Sorgulama Hizmetlere gitmek için tıklayınız >
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden 6 adet yeni hizmet sunulmaya başlanmıştır. Mezar Yeri Sorgulama Ücret Tarifesi Sorgulama Vefat Bilgisi Sorgulama Beyan Bilgileri Sorgulama Tahakkuk Bilgileri Sorgulama Tahsilat Bilgileri Sorgulama Hizmetlere gitmek için tıklayınız >
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 1 Ocak 2016 #2 Mezar olayı şu mu oluyor: Rahmetlinin nerede yattığını sağa-sola sormaktansa bu uygulama vasıtasıyla bulabilir miyiz yani?
Mezar olayı şu mu oluyor: Rahmetlinin nerede yattığını sağa-sola sormaktansa bu uygulama vasıtasıyla bulabilir miyiz yani?
E Erşah Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 621 1 Ocak 2016 #3 Kaç yıldır bu hizmetleri bekliyordum. Ne kadar mutlu oldum anlatamam... Artık rahatlıkla mezar yerimi sorgulatabileceğim.
Kaç yıldır bu hizmetleri bekliyordum. Ne kadar mutlu oldum anlatamam... Artık rahatlıkla mezar yerimi sorgulatabileceğim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.480 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Ocak 2016 #4 er36po dedi: Mezar olayı şu mu oluyor: Rahmetlinin nerede yattığını sağa-sola sormaktansa bu uygulama vasıtasıyla bulabilir miyiz yani? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle oluyor. Gerekli bilgileri doldurup hangi kısımda olduğu gözüküyor.
er36po dedi: Mezar olayı şu mu oluyor: Rahmetlinin nerede yattığını sağa-sola sormaktansa bu uygulama vasıtasıyla bulabilir miyiz yani? Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle oluyor. Gerekli bilgileri doldurup hangi kısımda olduğu gözüküyor.
Alperen4423 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 1.132 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul\Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #5 Hayırlı olsun.