Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Şubat 2023 #121 GMC Denali dedi: Evi sat karavan al Genişletmek için tıkla... Duş alamayınca gelen pişmanlık
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #122 O zaman sen de duşlu araç al. Cimrilik etmenin sırası değil. Emrecngz dedi: Duş alamayınca gelen pişmanlık Genişletmek için tıkla...
O zaman sen de duşlu araç al. Cimrilik etmenin sırası değil. Emrecngz dedi: Duş alamayınca gelen pişmanlık Genişletmek için tıkla...
gofi Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 154 12 Şubat 2023 #123 GMC Denali dedi: Evi sat karavan al Genişletmek için tıkla... Aaaaaaaa Son düzenleme: 12 Şubat 2023
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 12 Mart 2023 #124 Sürekli depremi düşünüyorum. Düşündükçe piskolojik olarak sallanıyorum. Şuan izmirde yaşıyorum. Iş için istanbula gitme ihtimalim var. Ama hiçte gitmek istemiyorum. Böyle boktan politikalar nasil olabilir ya. Istanbulu git türkiyenin kalbi yap. Ama o kalbi korumak için bir şey yapma. Tebrik ederim...
Sürekli depremi düşünüyorum. Düşündükçe piskolojik olarak sallanıyorum. Şuan izmirde yaşıyorum. Iş için istanbula gitme ihtimalim var. Ama hiçte gitmek istemiyorum. Böyle boktan politikalar nasil olabilir ya. Istanbulu git türkiyenin kalbi yap. Ama o kalbi korumak için bir şey yapma. Tebrik ederim...
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Mart 2023 #125 Depremde yıkılan binaların önceki hallerine bakın. Çoğunun altında dükkan var, ve en alt katı full cam ile kaplı. Taşıyıcı eleman kolon olsa bile, duvarlarında büyük bir etkisi var demek ki.
Depremde yıkılan binaların önceki hallerine bakın. Çoğunun altında dükkan var, ve en alt katı full cam ile kaplı. Taşıyıcı eleman kolon olsa bile, duvarlarında büyük bir etkisi var demek ki.