İstanbul depreminde insanlar ne yapar?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Merak ediyorum da sizce İstanbul depreminde zaten yüzbinlerce bina yıkılacak falan ama sizce insanlar ne yapar? Market yağmalayanlar da olacaktır ama sizce kavgalar çıkar mı? Yani canına kast etme falan?

16 Milyon insanın yaşadığı yerde huzur olmasını bekleme.

Gerekli önlemin 20-30 sene önceden alınması lazımdı. Türkiye'nin büyük bir kazancı buradan geliyor ve şehir yerle bir olacak, çok fazla kaçak yapı var. Binaları deniz kumuyla dolduruyorlar.

Onu bilmem de boşaltmakta fayda var. Kafam atarsa akrabaları zorla getirmeyi düşünüyorum. İş yoksa ne yapacaksın İstanbul'da be kardeşim.

Şehrin yarısı ölür, hayatta kalanlarda ölülerden beter olur.

Merak ediyorum da sizce İstanbul depreminde zaten yüzbinlerce bina yıkılacak falan ama sizce insanlar ne yapar? Market yağmalayanlar da olacaktır ama sizce kavgalar çıkar mı? Yani canına kast etme falan?
İstanbul yapıtlarla dolu olduğu için yolların kullanılamaz hale gelir bu yüzdende yardımlar çok geç gelir, zaten birçok şeyin merkezi istanbulda, ancak önlemler halen yetersiz binlerce insanın canı hiçe sayılıyor bende istanbulda olan biri olarak taşınmayı düşünüyorum trafikten kalabalıktan bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…