R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 İstanbul'da en iyi sansebastian nerede sizce?
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.015 Çözümler 9 11 Ağustos 2023 #2 RSK06 dedi: İstanbul'da en iyi sansebastian nerede sizce? Genişletmek için tıkla... Biz Viyana Kahvesi'nden şaşmıyoruz
RSK06 dedi: İstanbul'da en iyi sansebastian nerede sizce? Genişletmek için tıkla... Biz Viyana Kahvesi'nden şaşmıyoruz
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 11 Ağustos 2023 #3 Galata Kulesi'nin karşısında Viyana Kahvesi diye bir dükkan var oranınki güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 568 11 Ağustos 2023 #4 YJMalmsteen dedi: Biz Viyana Kahvesi'nden şaşmıyoruz Genişletmek için tıkla... Galata kulesinin karşısında olan yer o kadar iğrenç bir yer ki kelimelerle izah edilemez.
YJMalmsteen dedi: Biz Viyana Kahvesi'nden şaşmıyoruz Genişletmek için tıkla... Galata kulesinin karşısında olan yer o kadar iğrenç bir yer ki kelimelerle izah edilemez.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 11 Ağustos 2023 #5 Daxos dedi: Galata kulesinin karşısında olan yer o kadar iğrenç bir yer ki kelimelerle izah edilemez. Genişletmek için tıkla... Neden iğrenç hocam?
Daxos dedi: Galata kulesinin karşısında olan yer o kadar iğrenç bir yer ki kelimelerle izah edilemez. Genişletmek için tıkla... Neden iğrenç hocam?
Daxos Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 568 11 Ağustos 2023 #6 mor ekmek dedi: Neden iğrenç hocam? Genişletmek için tıkla... Personel ve hizmet. Yoksa belki ürünleri iyidir, bilemiyorum çünkü mekana girdikten 2 dk sonra çıktım.
mor ekmek dedi: Neden iğrenç hocam? Genişletmek için tıkla... Personel ve hizmet. Yoksa belki ürünleri iyidir, bilemiyorum çünkü mekana girdikten 2 dk sonra çıktım.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 11 Ağustos 2023 #7 Daxos dedi: Personel ve hizmet. Yoksa belki ürünleri iyidir, bilemiyorum çünkü mekana girdikten 2 dk sonra çıktım. Genişletmek için tıkla... Turistlik bölgelerde personel ve hizmet sıkıntısına neredeyse her dükkanda rastlanıyor zaten. Lezzet olarak değerlendirilirse çok iyi.
Daxos dedi: Personel ve hizmet. Yoksa belki ürünleri iyidir, bilemiyorum çünkü mekana girdikten 2 dk sonra çıktım. Genişletmek için tıkla... Turistlik bölgelerde personel ve hizmet sıkıntısına neredeyse her dükkanda rastlanıyor zaten. Lezzet olarak değerlendirilirse çok iyi.